Welke GTSThuiskamer past helemaal bij jou?

Heb jij een echte meisjeskamer met roze en paars? Of ben jij een stoere jongen met blauw en je favoriete voetbalclub op de muur? Nu misschien nog wel, maar later wil jij ook een te gek huis met het liefst een zwembad in de tuin. Naast de buitenkant is de binnenkant ook erg belangrijk. Hoe richt jij jouw huis in? Zoals huize Fischer, huize Sanders, Teluma of toch zoals Jack en Charlie dat in de Rozenboom doen?

Mogelijke uitkomsten

Huize Sanders (45 x uitgekomen)

Jouw huis wordt later erg ruim en klassiek ingericht. Kroonluchters en de mooiste schilderijen weten een plekje bij jou te vinden. In jouw huis worden vaak zakelijke contacten uitgenodigd en onder het genot van een wijntje maken jullie tijd voor elkaar.

Huize Fischer (310 x uitgekomen)

Jij houdt van warm en gezellig, een knisperende openhaard en veel familie over de vloer. Bij jouw in huis zul je je niet snel vervelen. Een gezelschapsspel of samen herinneringen ophalen aan de mooiste foto's die in jouw woonkamer hangen. Jij hoort helemaal thuis in huize Fischer.

Teluma Woonetage (123 x uitgekomen)

Hip, modern en strak is helemaal jouw ding. Rood, geel, oranje, felgroen, je kunt het zo gek niet bedenken of je ziet het terug in jouw huis. Verder heb je de modernste assecoirres en altijd vrienden over de vloer. Je voelt je meteen vrolijk als je jouw huisje binnenstapt. Teluma komt het meest overeen met jouw (toekomstige) huis.

Rozenboomsuite (58 x uitgekomen)

Jij bent best wel romantisch aangelegd. Kaarsjes, potjes en bloemen brengen in jouw zeker de romanticus naar boven. Jouw huis staat vol met deze dingen. Het liefst breng jij de tijd in je huisje door met je vriendje of vriendinnetje. Een beetje chique mag van jou ook wel. Jij past precies in de Rozenboomsuite van Jack en Charlie.

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)

  • Hiding

    Teluma Woonetage

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    Teluma woonetage

    1 decennium geleden
  • Quelle

    Rozenboomsuite

    1 decennium geleden
  • TxOxFxxME

    Huize Fischer!!

    1 decennium geleden
  • Barth5

    Teluma woonetage is te wauwwww!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?