Wie van twilight ben jij?

Als je deze quiz doet dan ben je vast een twilight fan. Misschien heb je stiekem ook wel een favoriet persoon uit de serie. Lijk je ook op die persoon, of lijk je meer op een totaal op een totaal ander persoon dan je verwachtte? Test het met deze quiz.

Mogelijke uitkomsten

Jij bent Bella (7 x uitgekomen)

Jij bent Bella. Je bent een aardig persoon en je probeert voor iedereen te zorgen en je probeert iedereen te beschermen. Je mag ook wel eens voor jezelf zorgen. Je bent niet echt een meeloper, je bent gewoon jezelf en je bent een goede vriendin.

Jij bent Charlie (2 x uitgekomen)

Jij bent Charlie. Je kan liefhebben, je hebt een klein hartje. Je bent zorgzaam maar niet erg sociaal. Je hebt nogal moeite met het uiten van je gevoelens.

Jij bent Carlisle (11 x uitgekomen)

Jouw sterkste eigenschap is dat je ontzettend zorgzaam bent. Je geeft heel veel om mensen. Je zou een goede dokter zijn. Denk eens aan jezelf. Jij bent een geweldig mens.

Jij bent Edward (6 x uitgekomen)

Jij bent Edward. Je bent een serieus persoon, een liefhebbend persoon. Je vindt jezelf te min maar dat is absoluut niet waar. Je bent knap en er is geen reden waarom jij niet in de hemel zou komen.

Jij bent Alice (3 x uitgekomen)

Jij bent Alice. Jij bent het type wat niet stil kan zitten. Feestjes vind je bijna net zo leuk als het organiseren ervan. Jij vindt dat je moet genieten van het leven. Je bent een soort vlinder en een geweldig persoon

Jij bent Jacob (1 x uitgekomen)

Jij bent Jacob. Jij bent een aardig, warm persoon en ongelofelijk sexy. Je hebt een mooi hart en je neemt het leven serieus. Je ziet de gevolgen van je daden, maar je kan ook onverantwoordelijk zijn. Probeer daar wat aandacht aan te besteden om perfect te worden.

Jij bent Leah (4 x uitgekomen)

Jij hebt al heel wat meegemaakt in je leven. Je wordt niet gewaardeerd en je lijkt er niet bij te horen. Je hebt het moeilijk, maar het heeft je wel gemaakt tot wie je nu bent en geloof me, je bent een mooi persoon met een mooie ziel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Clovexxx

    leah awooooh(yeah)

    1 decennium geleden
  • xColoredEyes

    Alice (:

    1 decennium geleden
  • AvecMoi

    Carlisle, yeah. Mn lievelingspersonage!

    1 decennium geleden
  • MissNeymar

    Carliste..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?