Welke Wemel ben jij?

Het gezin Wemel heeft 7 kinderen. Ze zijn allemaal verschillend. Misschien schuilt er wel 1 van hen in jou!

Mogelijke uitkomsten

Bill Wemel (4 x uitgekomen)

Jij bent de oudste! Je hebt 5 jongere broers en 1 jonger zusje. Je irriteert je niet aan hen. Je bent een keer aangevallen door een weerwolf, maar gelukkig ben je er zelf geen. Je werkt bij de bank. Ondanks je sjieke baan ben je gewoon jezelf. Cool!

Charlie Wemel (4 x uitgekomen)

Ondanks dat je veel uit huis bent probeer je wel zo goed mogelijk contact te houden met je familie. Je hebt een paar jaar oudere broer maar je kijkt niet tegen hem op. Je was een fantastische Zoeker in het zwerkbalteam van Griffoendor. Sommige vragen zich af waarom je niet door bent gegaan met zwerkbal maar je bent toch liever met draken in de weer.

Percy Wemel (6 x uitgekomen)

Je houdt ervan als je moeder trots op je kan zijn. Je bent zowel klassenoudste als hoofdmonitor geweest en je bent trouw aan de Minister van Toverkunst. Zo trouw zelfs, dat je daarvoor je familie even in de steek liet. Gelukkig is alles weer goed tussen jou en je familie maar verdiep je je nog steeds graag in zaken van het Ministerie.

Fred Wemel (6 x uitgekomen)

Je bent de oudste van de 'Wemeltweeling'. De meeste vinden dat jij de meeste dominante van de 2 bent, maar je doet gewoon alle samen met George! Je was altijd samen met je broer de clown van de school. Je hebt een leraar weggepest en je hebt samen met George een Fopshop geopend. De enige keer dat jullie uit elkaar waren heeft tot je dood geleid. Maar je geest leeft voort in zowel James Sirius Potter, als je neefje die zijn naam aan jou heeft te danken!

George Wemel (13 x uitgekomen)

Je bent de jongste van de 'Wemeltweeling'. Jij en je broer Fred hebben Zweinstein regelmatig op zijn kop gezet! Percy en Ron plaag je het liefst samen met je broer. Je bent een stuk aardiger voor Harry. De enige keer dat jij en Fred gescheiden waren, heeft tot Fred's dood geleid. Je bent er nog steeds erg verdrietig over, maar doordat Fred dood ging verkocht je meer Fopdingen dan ooit te voren! Je hebt een zoontje gekregen dat zijn naam te danken heeft aan jou broer.

Ron Wemel (4 x uitgekomen)

Je bent de beste vriend van Harry en het vriendje van Hermelien. Je bent een beetje onhandig en hebt een grote angst voor spinnen. Je was een best goede Wachter voor het zwerkbalteam van Griffoendor. Je bent Schouwer maar voor die tijd runde je de zaak van je broers Fred en George samen met George. Je 5 oudere broers hadden je het leven niet gemakkelijk gemaakt.

Ginny Wemel (95 x uitgekomen)

Je bent de jongste van de volbloedfamilie Wemel. In het begin was je vrij onzeker maar naarmate je ouder werd was die onzekerheid totaal verdwenen. Je weet zelfs Fred, George en Ron in te maken met duelleren. Je bent een goede vriendin van Hermelien en het vriendinnetje van Harry. In het begin drong de dood van Fred niet zo tot je door maar later kwam je erachter dat hij een enorme, gapende leegte had achtergelaten. Zo probeer je George zo goed mogelijk te steunen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?