Wie ben jij uit mijn 1D story? {Do you remember summer '09?/I will always remember summer '09.}

Hallo!
Misschien ken je mijn verhaal wel! Goed zo!
Ken je het niet? Neem dan eens een kijkje, misschien bevalt het je wel! Je zou er mij in elk geval superblij mee maken!
Maar ja. Je wilt nu vast wel weten wie jij bent, toch? (Ja, duh, anders zou je deze quiz niet invullen!)
Begin er maar snel aan!

Mogelijke uitkomsten

Elisabeth Jane Swan (12 x uitgekomen)

Jij lijkt op Elisabeth! Zij is het hoofdpersonage in het verhaal en de meeste hoofdstukken zijn vanuit haar POV geschreven.
Ell is een verlegen meisje. Ze werd zeventien jaar geleden geboren als oudste dochter van een drukke zakenman en een carrièremakende modeontwerpster. Ze studeert aan Miss Sally's Girls Secondary School en is net aan haar laatste jaar begonnen. Ze heeft een grote familie die overal ter wereld gevestigd is. Ook staat ze erom bekend erg intelligent en perfectionistisch te zijn.
LEZEN? Klik!

Niall James Horan (15 x uitgekomen)

Niall is achttien jaar oud en werd geboren als tweede zoon in een Ierse familie. Hij groeide op in Mullingar, West Midlands, Ierland, waar hij al op zeer jonge leeftijd een uitzonderlijk muzikaal talent ontwikkelde. Niemand verbaasde zich er dan ook over toen hij in 2010 auditie ging doen voor het zevende seizoen van de Britse versie van The X Factor. Hij haalde de eerste ronde, maar kon niet op tegen zijn tegenstanders in de Bootcamp-ronde en werd naar huis gestuurd.
De jury bedacht zich echter en besloot last-minute om Niall samen met vier andere afvallers in een band te plaatsen en hen door te laten gaan naar het Juryhuis van mentor Simon Cowell op Mallorca. Het klikte meteen tussen de jongens en ze verbaasden iedereen met hun optredens gedurende de liveshows. De band eindigde derde in de wedstrijd, wat een enorme teleurstelling betekende voor de ambitieuze Niall. One Direction zat echter niet stil en bracht een boek, single en zelfs een album uit. Vandaag de dag behoren ze tot de absolute wereldtop en zijn ze goed op weg de allergrootste boyband in de geschiedenis te worden. Niall speelt gitaar en houdt van eten. Hij is een beetje verlegen, maar kan in het gezelschap van zijn vrienden heel erg hyper en grappig zijn.
LEZEN? Klik!

Mariah Louise Carter (3 x uitgekomen)

Mariah is met haar achttien jaar de oudste van drie dochters in een Londens gezin. Haar vriendje woont in Belgie en heet Seppe. Mariah speelt saxofoon en studeert aan dezelfde school als Ines en Elisabeth.
LEZEN? Klik!

Ines Catherine Black (9 x uitgekomen)

Jij lijkt op Ines! Zij werd als eerste kind geboren in een Londense middeklassefamilie. Ze studeert aan Miss Sally's Girls Secondary School en heeft een vriendje genaamd Stef. Ines is een geliefde persoon op school omwille van haar leuke humor en aangename persoonlijkheid. Ze kan uitstekend dansen en heeft de stem van een engel.
LEZEN? Klik!

Jake Robert Devine (12 x uitgekomen)

Jake Robert Devine is de middelste van drie zonen. Hij is zeventien en studeert communicatie aan Saint Mary Secondary School in Londen. Zijn oudere broer Josh is de vaste drummer van One Direction en hijzelf kan ook aardig piano spelen. Verder houdt hij van sporten en fastfood.
LEZEN? Klik!

Megan Claire Collins (10 x uitgekomen)

Megan was de oudste van twee kinderen in een Londens gezin. Ze kon geweldig turnen en droomde ervan ooit op de Olympische Spelen flikflakken en salto's te mogen maken. Verder was ze dol op koekjes en hield ze van bloemen, gekleurde rokjes en dieren. Vrolijk was ze altijd, nooit zou je haar betrappen op een ochtendhumeur.
Megan was nog geen zestien toen ze samen met haar jongere broertje Robert en haar moeder omkwam in een zwaar auto-ongeluk.
LET OP: DIT WIL NIET ZEGGEN DAT JIJ OOK DOODGAAT! CALM DOWN! ;)
LEZEN? Klik!

Random-peanut-butter-unicorn! (ik dus) (1 x uitgekomen)

OMG! Jij bent zo gek en hyper en random als ik! Stuur me maar eens een pb of schrijf wat in mijn gb, misschien kunnen we het wel prima met elkaar vinden!
LEZEN? Klik!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Archenemy

    IK BEN DUS JAKEEEEE XD
    WOEEHOEOHEOEE
    WACHT..
    IS DAT..
    GEORGE..
    FREAKING...
    SHELLEY.....
    ?!
    ?!
    ?!
    WHUUUUTT?!
    OMGG IK MAG HEM HIJ IS ECHT ASDFGHJKL
    IK HEB TOTAAL NIKS MET UNION J MAAR YOLOH..
    #TOTAALGEENLANGBERICHTDITHOOWR
    X

    1 decennium geleden
  • xxNouisxx

    Jakie wakie!

    xx

    1 decennium geleden
  • LeLouisx3

    Ik ben Niall lol

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?