Ben jij populair?

Reken uit hoe populair je bent aan de hand van deze quiz en misschien krijg je nog extra tips om meer in de kijker te staan,, succes.!

Mogelijke uitkomsten

Kamerplantje (0 x uitgekomen)

Jij wordt gewoon genegeerd, je bent een kamerplantje die nauwelijks iets onderneemt dus niemand ziet je ook staan. Ik denk niet echt dat dat jou bedoeling is. doe er wat aan.! Draag wat uitdagendere kledij, meng je sneller in gesprekken met anderen en kom eens uit je veilige plekje voor riskante fun! Veel geluk!

Meeloper (35 x uitgekomen)

Jij bent een grote meeloper, je kijkt enkel naar anderen om die ke kopiëren. Niemand vind je leuk omdat je dat doet. Kies eens je eigen stijl en volg je eigen mening en zeg niet gewoon ja als het populaire meisje die naast je staat dat ook doet. Volg een beetje de mode maar ook weer niet te erg en koop vooral niet de zelfde kledij (of gelijkaardige) dan die hoertjes van de school, je krijgt er niet meer aandacht door.! Veel succes.

Gewoontjes (13 x uitgekomen)

Jij bent gewoon, normaal. Je kent redelijk wat mensen maar niet echt overdreven vel kennen er jou, maar tog genoeg. Je staat bekend om je spontaniteit en dat je steeds jezelf bent. Houden zo, je zou geen kritiek willen krijgen moest je populairder willen zijn. :)

impopulair (45 x uitgekomen)

Niemand WIL jou gewoon kennen, je hebt te veel slechte kanten (of die laat je ten minste het meeste zien). De enige die jou kent is het meisje dat steeds met tegenzin naast je in de klas moet zitten. Breidt je vriendenkring eens verder uit en durf eens wat meer. Wees vriendelijker en opener voor anderen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • LittleBrunette

    Niemand wil mij kennen. Oke de bevestiging. Ik pleeg deze week mog zelfmoord doei.

    7 jaar geleden
  • Quintax174

    Wat maakt de hoeveelheid van je vrienden uit? Ik heb maar 5 vrienden maar ik weet dat ze voor mij door het vuur zouden gaan

    8 jaar geleden
  • misstyle

    Ik ijs dat je die k*t quis nu verwijdrt want mijn vriendin heeft deze quiz gedaan en ze had al geen zelfvertrouwen en nu zit ze door u stomme quiz te blijten!!!!!!! I hate this! !

    9 jaar geleden
  • kaniesha

    nouja ik heb 107 mensen op msn zo wat 300 op hyves en ik kan ze niet op 1 hand tellen in het echt en dat is impopie ach maakt niet uit vage quiz

    1 decennium geleden
  • Break

    Meeloper?
    Dat ben ik dus echt niet he ik doe lkkr wat ik zlef wil niet doen wat alle anderen doen!!!
    Vage quiz

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?