Wie ben jij uit mijn storie?

Wil jij weten wie jij bent uit mijn storie? De storie is nog niet geactiveerd, dus je kan het helaas nog niet opzoeken.... Veel plezier ;)
Alleen voor girlzzzz

Mogelijke uitkomsten

Jane (14 x uitgekomen)

Jij bent Jane. Jane is een spontaan en creatief meisje. Ze houd van dieren en kan er goed mee omgaan. Ze is een hele goede vriendin en komt voor vele kinderen op.
Element: Vuur

Lilly (11 x uitgekomen)

Jij bent Lilly. Oftewel de hoofdpersoon. Lilly is een nieuwsgierig typje en heeft een avontuurlijk karakter. Op sommige momenten kan ze emotioneel worden en daarna is ze gewoon weer vrolijk. Ze is afwisselend qua humeur en daardoor ook onvoorspelbaar. Ze is aardig naar andere mensen toe en wilt liever andere mensen niet kwetsen. Daardoor kom je wat teruggetrokken over. Verder heeft ze een goed gevoel voir humor en is intelligent.
Element: Lucht

Amy (10 x uitgekomen)

Jij lijkt op Amy. Amy is een soort meisje dat verl voor haar friends doet. Ze is aardig, behulpzaam, vriendelijk en grappig. Ook is ze creatief en heeft een goed karakter.
Element: Water

Britt (3 x uitgekomen)

Je lijkt op Britt. Britt is de eigenaresse van de manege. Ze is goed in troosten en kan erg behulpzaam en vriendelijk zijn. Ze is goed in zaken regelen en maakt regelmatig grapjes. Ze heeft een smaakvolle passie voor kleding en is goed en betrouwbaar met dieren. Vooral met paarden.
Element: Lucht

Amber (4 x uitgekomen)

Je bent net Amber. Amber kent mensen goed en is verstandig. Ze kan goed met iedereen omgaan en is zacht van binnen. Ze komt op voor mensen die worden gepest en kan grappig zijn. Ze is ook erg goed in vrienden maken en lol maken.
Element: Water

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Blueblaze

    Jane (H)

    9 jaar geleden
  • BeYourselfLy

    Lilly kan kloppen ik kan soms heel emotioneel worden!!;)

    1 decennium geleden
  • LeafpoolX

    door je laatste 2 ben ik uitgekomen op amy ;) ik lijk meer op jane. iedereen zegt dat ik altijd zogoed met de natuur en dieren omga. vind ik zelf ook. :) ik zit op paardrijden.

    1 decennium geleden
  • weirdsister

    Lilly hahah

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?