Wie ben je in je eigen VK band, en met wie maak je fanservice?

Uitkomsten zijn met de bands : the Gazette en Alice nine.

Gemaakt voor Suigintou :D

Mogelijke uitkomsten

Jij bent de vocaliste. Je bent voor velen een voorbeeld. Degene met wie je Fanservice maakt is Shou (alice nine) (16 x uitgekomen)

Shou past perfect bij jou. Jullie hebben beide en vrij warme en speciale stem. Je gaat heel vriendschappelijk met je bandleden om, en als je fanservice met Shou maakt, omhelzen jullie elkaar en geven elkaar een verlegen kus op de mond.

Jij bent de lead-gitarist. Je bent bent erg enthousiast bij het spelen en kunt geweldig bescheiden op het podium staan. Degene met wie je Fanservice maakt is Uruha ( the Gazette) (9 x uitgekomen)

Uruha en jij zijn beide niet erg verlegen maar ook niet de meest vooraanstaande. Je bent goed in het spelen van je instrument maar hebt de neiging om te kijken alsof het niks is als je het live speelt. Hoeft niet je bent geweldig, en dat vind Uruha duidelijk ook. Jullie spelen samen een gitaarduet op het podium met de ruggen tegen elkaar en vlak voordat de zang weer begint, volgt er nog een kleine kus.

Je bent de tweede gitarist. Je kan soms wat opvliegend of chagerijnig zijn maar je bent wel degene die de pit in de band houdt. De fans houden van je. Degene met wie je fanservice maakt is Aoi ( the Gazette) (19 x uitgekomen)

Jullie kunnen wat fel zijn af en toe... maar dat leidt dan natuurlijk weer tot goede fanservice tussen jullie 2.
Aoi heeft even niks te doen en jij speelt je solo stuk. Hij stapt op je af en geeft je een lange zoen in je nek. De fans schreeuwde de longen uit hun lijf. >_<

Je bent de drumster van de band. Je bent een unieke persoon. Cool en hot tegelijkertijd.Je eist geen aandacht op want jij hoeft egt niet bang te zijn dat mensen je vergeten. Je maakt fanservice met Nao(Alice nine) (33 x uitgekomen)

Jij bent zo cool en je verliest nooit je waarigheid. Nao is een lieve en schattige jongen die jou wel ziet zitten. Leuke combi dus. Jij zit lekker schattig bij hem op schoot als hij achter zijn drumstel zit. Gelukkig hoeft hij dan niks te spelen ^^ Je hangt rond zijn nek en zit uitdagend op zijn schoot totdat jullie beiden weer moeten spelen. :)

Jij bent de bassiste van de band. Je bent, zoals jongens je vertellen, erg sexy. Je bent bepaalt geen sletj en houdt van het bespelen van je instrument waar je erg goed in bent. Je maakt fanservice met Saga ( alice nine) (2 x uitgekomen)

Jij en Sexy Saga san.. hmm.. dat zou nog wel eens wat worden. En dat wordt het ook. Nu Saga even genoeg heeft van zijn bass, zoekt hij iemand anders om af te lebberen en vindt.. jou! Hij geeft je een lange, heftige tongzoen midden op het podium. Vele meisjes wensten dat ze jou waren op dat moment! ~

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • LustCaution

    vocaliste(dance)
    met shou...
    okaay dan(baby)

    1 decennium geleden
  • Kyoru

    nogsteeds hetzelfde als de eerste keer xD

    1 decennium geleden
  • LOLITEA

    drummer xD
    en fan-service met 'Pooh'-san xD
    *voelt een jaloerse staar van Caroo*

    uit dit rijtje vind ik Saga eigenlijk het leukst xD (nee, komt niet omdat ik zelf bassist ben xD)
    maar als ik uit alle 10 leden van the GazettE en alice nine. moest kiezen was het wel Tora geweest xD

    xx Rin Suikerspin

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    Jij bent de lead-gitarist
    WOOT! URUHA <33 Omgosh i love ur quizes :D:D Egt kewl :D <33

    1 decennium geleden
  • Kyoru

    Whoei!
    2e gitarist^^
    ghegeh:P Aoi is best sexy:P alleen uit dit reitje is Shou de beste xD
    gehge

    Alice Nine en Gazette Rocken!!
    Leuke quizz!

    xxEzz..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?