Warrior Cats Welke Rang Zou Jij Hebben?

Stel je was in de wereld van Warrior cats, wat voor rang zou jij krijgen?

Medicijnkat? Poesiepoes? Eenling? Krijger? Leerling? Leider? Oudste? Je komt erachter in deze quiz!!!!!!!!!


kudo please? c:

Mogelijke uitkomsten

Kitten (8 x uitgekomen)

Je bent speels, nog jong en niet de slimste. Je houd er van om met andere kittens te spelen en naar verhalen van oudsten te luisteren.
Je bent een kitten.

Leerling (27 x uitgekomen)

Je bent nog in training en niet erg slim, maar ooit wordt je een krijger. Langzaam leer je jagen, klimmen, sluipen, vechten, en alles.

Leerling Medicijnkat (9 x uitgekomen)

Je wordt later geen krijger, maar medicijnkat. Je wil andere katten leren helpen en je kent al een paar kruiden.
Jij bent een Leerling Medicijnkat

Krijger (2 x uitgekomen)

Je hebt getraint en bent nu een beschermende krijger. Je doet alles voor de clan. Je jaagt voor ze en beschermt ze. Je laat anderen katten zien dat dit de territorium van jou clan is. Je bent een sterke, dappere, beschermende krijger!

Moederpoes (3 x uitgekomen)

Je was een krijger, maar later ontmoette je een andere kat en kreeg je kittens. Je zorgt nu voor je kittens samen met andere moederkatten en er zijn al tijd kittens om je heen. Je bent een zorgzame moederpoes die gek is op kittens.

Medicijnkat (0 x uitgekomen)

Je zorgt voor gewonde krijgers, kent alle kruiden uit je hoofd en waar je ze vind, en probeert katten te genezen. Je mag misschien geen kittens krijgen, maar dat maakt je niks uit. Jij bent een medicijnkat.

Commandant (9 x uitgekomen)

Je was een kitten, een leerling, toen een krijger, en nu heeft de leider jou gekozen als commandant. Jij moet patrouilles regelen, en als de leider sterft moet jij de clan verder leiden. Je hebt een hoge rang. Je bent een commandant!

Oudste (1 x uitgekomen)

Je hebt een heel lang leven gehad, je weet veel en vertelt kittens over alles dat je hebt beleeft. Of je bent te oud, of je hebt een erge wond, je hoort nu bij de oudsten. Je bent ook slim omdat je veel weet. Je hoeft niet meer te jagen of te vechten en alle katten hebben respect voor je. Je bent een oudste.

Leider (0 x uitgekomen)

Je was kitten, leerling, krijger, commandant, en misschien wel mentor, maar nu ben je de leider. Je hebt negen levens en jij moet nu voor de clan zorgen. Je hebt de hoogste rang die je maar kan krijgen. Je bent een leider.

Poesiepoes (4 x uitgekomen)

Je hebt nooit in een clan gezeten en bleef gewoon bij tweebenen wonen. Je mag ze misschien niet echt, maar je hebt gratis eten. Je bent lui, maar dat maakt je niks uit. Je bent een poesiepoes!

Eenling (15 x uitgekomen)

Misschien heb je ooit in een clan gezeten - misschien was je eerst een poesiepoes - misschien ben je wel een kitten van een andere eenling, maar nu ben je alleen. Je jaagt alleen en hoeft nooit te delen. Je hebt een eigen stukje territorium of woont in een schuur. Je hoeft niet te luisteren naar tweebenen, hogere rangen of leiders. Je bent een vrije kat. Je bent een eenling!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?