Ben jij een elf, mens, dwerg, hobbit of draak? LOTR

Ben jij een elf, mens, dwerg, hobbit of draak? Zoek het uit en vind je soortgenoten! LOTR

Mogelijke uitkomsten

Elf (160 x uitgekomen)

Je bent even groot als een mens, je loopt licht over sneeuw/bladeren, bent een hele goede boogschutter en bent mooi en slim. Bovendien ben je onstervelijk en heb je een hekel aan dwergen die zuipen en je eten opeten

dwerg (10 x uitgekomen)

Jij bent sterk, trouw en koppig. Je vecht met een bijl of zwaard en alle orks die het lef hebben om ook maar een stap in de buurt van jou/ je vrienden te komen worden gelijk onthoofd. Je houdt ook van eten en drinken. Verfijning maakt niet uit, zolang het maar VEEL is. Je hebt een hekel aan elfen. Ook heb je een voorliefde voor goud en juwelen.

Mens (107 x uitgekomen)

Jij bent een doorsnee mens. Jouw hart is makkelijk te corrupteren ( zeggen ze). Maar mensen zijn heel veelzijdig.

Hobbit (10 x uitgekomen)

Jij bent een Hobbit. Je houdt van rust, regelmaat, eten en tuinieren. Het liefst eet jij de hele dag door. Eerste ontbij, tussenontbijt, tweede ontbijt. 11 uurtje, 12 uurtje, lunch en ga zo maar door. Je woont in holen en houdt NIET van hoogte en avontuur en onverwacht bezoek.

Draak (13 x uitgekomen)

Jij bent een enorm vuurspuwend gevaarte en alles wat je niet bevalt eet je op/ rooster je. Je hebt een hekel aan dwergen en kan alleen gedood worden door een zwarte pijl. Ik raad je aan om een frisse-adem-snoepje te eten voor je naar je date gaat, mocht je last hebben van peperadem.

Statistieken

Statistieken

Reageer (24)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?