op welk personage uit Black Butler lijk jij?

In de manga/anime Black Butler komen veel verschillende personages voor. Als je de serie kent heb je vast wel een favoriet. Hoeveel lijk jij op je favoriete personage?

Mogelijke uitkomsten

Ciel Phantomhive (6 x uitgekomen)

Je bent stil en houd niet zo van gezelschap. Je houd je geheimen het liefst voor je zelf en verteld ze alleen aan mensen die je echt vertrouwd. Je wil altijd zo veilig mogelijk zijn, maar als er iets gebeurd zal je nooit opgeven. Je zal nooit iets doen waarvan je de gevolgen niet kan voorspellen.

lady Elizabeth (3 x uitgekomen)

Je houd van alles wat schattig en onschuldig is. Je hebt veel voor andere over, maar je hebt de neiging om te vergeten dat niet iedereen het zelfde leuk vind als jij. Mensen reageren hier vaak geïrriteerd op, maar niemand kan echt boos worden, omdat je geen kwaad in de zin hebt

Sebastian Michaelis (10 x uitgekomen)

Jij ziet geen Goed of Slecht, alleen een Goede of een Slechte keuze. Je doet wat jou het beste lijkt, maar je bent eerlijk en je houd je altijd aan je belofte. Misschien denk je nu: "is dit goed of slecht nieuws?" Helaas, dat kan deze test niet voor je bepalen. Dat ligt helemaal aan jou goede of slechte keuzes.

Eén van de bediendes (16 x uitgekomen)

Jij bent één van de bediendes. Je bent trouw en tevreden met wat je hebt. Je bent niet perfect, maar mensen mogen je zoals je bent. Het leven zit niet altijd mee, maar met jouw optimisme en kracht zal alles op zijn pootjes terecht komen.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?