Hoe belangrijk vindt jij schoonheid?

Hieronder vindt u slechts 15 korte vragen over hoe uw kijk op het schoonheidsideaal is of hoe u hierover denkt. Ook zullen er vragen gesteld worden over uw eigen mening over uw lichaam. Belangrijk is dat deze enquête geheel anoniem is en de resultaten ervan alleen door ons zelf gebruikt en gelezen zullen worden. Wel is het van belang dat u de vragen naar waarheid invult. Hierdoor zullen wij een goed en realistisch beeld krijgen van de reacties op het schoonheidsideaal. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u alvast voor het invullen van de enquête.

Mogelijke uitkomsten

"BEAUTYQUEEN" (8 x uitgekomen)

Bij jou staan schoonheid en uiterlijk bovenaan op jouw prioriteitenlijstje. Jij vindt dit een erg belangrijk onderdeel in je leven. Streven naar uiterlijke perfectie vindt jij tevens leuk om te doen. Optutten en opmaken zijn belangrijke woorden voor jou. Jezelf mooi maken geeft jou een goed gevoel en je hebt dan ook veel zelfvertrouwen op dit gebied. Houdt deze positiviteit vast!

''CASUALBEAUTY'' (29 x uitgekomen)

Schoonheid en/of uiterlijk staat bij jou niet hoog in het vaandel. Natuurlijk is het wel belangrijk om er goed en verzorgt uit te zien, maar je besteed hier niet 100% aandacht aan. Er zijn volgens jou nog andere dingen in het leven. Je vindt jezelf 'redelijk' mooi en je doet wel je best er leuk uit te zien iedere dag. Je staat op dit gebied positief in het leven!

''INNERBEAUTY" (9 x uitgekomen)

Volgens jou zit schoonheid voornamelijk van binnen. Uiterlijke schoonheid doet er niet erg toe voor jou. Jij bent liever lekker jezelf en vindt het allemaal wel prima. Je vindt jezelf niet bijzonder mooi in vergelijking met anderen en op dit gebied ben jij dan ook onzeker. Positiviteit over je eigen uiterlijk mag best iets toenemen hoor!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Jouska

    Innerbeauty. Idd. Echte schoonheid zit vanbinnen. Maar dat ik niet veel om uiterlijk geef, zegt nog niet dat ik onzeker ben?

    1 decennium geleden
  • BastilleDan

    Innerbeauty , ja ik ben het eens met wat FrozenStar zegt !

    1 decennium geleden
  • FrozenStar

    Innerbeauty. Ja, echte schoonheid zit van binnen.

    1 decennium geleden
  • Superwomenxo

    Ik ben een BEAUTY QUEEN

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?