Welke boy is voor jou? (One Direction) part 2

Thnxx voor jullie lieve reacties!!

Mogelijke uitkomsten

Zayn Malik (34 x uitgekomen)

Als je terug komt van je drankje hoor je Zayn zeggen: ,,And she is cute and beautheful". Je wist dat hij het over jou had. ,,Oh, hey" zei hij blozend toen hij zag dat je achter hem stond. Je lachte naar hem en ging naast hem zitten. Toen je je drinken ophad vroeg Louis of we van de glijbaan af wilden, iedereen had er wel zin in. Jullie stonden in de rij eerst Liam toen Niall daarna Louis, Harry en dan jij en Zayn stond achter je. Je ging alvast klaarzitten en toen voelde je dat Zayn achter je kwam zitten en trok je tussen zijn benen. Zo gingen jullie de glijbaan samen af.



Vervolg? Zet in een reactie.

Liam Payne (21 x uitgekomen)

Na een tijdje lukte het schaatsen al wat beter en jullie gingen samen (langs elkaar) verder. Opeens voelde je iets, Liam pakte je hand vast! Je zag dat hij een beetje rood werd. Even later trok Liam je mee naar de kant. En trakteerde je. ,,What do you want?" Je koos voor een saucijzenbroodje. Jullie gingen op een lange bank zitten waar nog weinig plek was dus jullie móésten wel dicht tegen elkaar aan zitten. Wat jij en hij allebei niet erg vonden!



Vervolg? Zet in een reactie

Harry Styles (52 x uitgekomen)

Je kreeg jezelf op de een of andere manier weer rustig en belde Harry op. ,,Hey babe" zei hij. Je voelde meteen dat je begon te blozen! ,,Hey curly" was je antwoord. Je hoorde hem duidelijk lachen. Hij vroeg of je met hem wilde afspreken. Je gaf hem je adres en hij zou je opkomen halen. Je stond voor de spiegel en bedacht dat je je haar extra mooi moest doen. ,,Wat moet ik kiezen?!"zei je in jezelf. Uiteindelijk koos je voor een watervalvlecht. Rrrring! Dat was de bel en je deed de deur open. Daar stond Harry leunend tegen de deurpost. ,,Hey babe, you look beautheful" . Hij deed je helemaal blozen. ,,Let's go" en hij pakte je hand en trok je mee.


Vervolg? Zet in een reactie.

Niall Horan (58 x uitgekomen)

Je telefoon ging en je zag dat het een sms'je van je bff was. ,,Veel plezier met Niall!" stond erin. Je stopte je telefoon terug en lachte naar Niall. Die was al op de menukaart aan het kijken wat wij wilde bestellen. ,,What do you want?" en hij keek je weer zo lief aan. ,,Surprise me" zeg je met een brede glimlach. En hij bestelde voor je. Toen jullie op je eten wachtten vertelde hij veel over zichzelf en jij vertelde ook veel over jezelf. Het eten was heerlijk en jullie hadden het super gezellig! Hij betaalde en bracht je thuis. Toen jullie bij de voordeur stonden gaf hij je snel een kus op je wang. ,,Bye" zei je nog blozend van de kus. ,,See you" en hij was weg.



Vervolg? Zet in reactie.

Louis Tomlinson (24 x uitgekomen)

Je werd wakker van je telefoon. Het was een onbekend nummer maar je nam op. ,,Hey cutie" je herkende de stem van Louis meteen! ,,Hey carrot" en hij lachte. Jullie bleven nog lang kletsen maar helaas je moest nog naar de stad dus je hing op. ,,Wat is hij toch leuk, wat is hij toch leuk" je was zo diep in gedachte toen je ineens tegen iemand opbotste. Je keek in die bekende ogen. Het was Louis! ,,Hey babe" zei hij. Jullie besloten om samen verder te gaan shoppen. Toen jij aan het kijken was voor een leuk topje zag je niet dat Louis een mooi armbandje voor je kocht. Hij zette je thuis af en gaf je het armbandje. ,,Ooh thanks!" riep je en je gaf hem een knuffel. Op de een of andere manier hing er een spanning tussen jullie.


Vervolg? Zet in een reactie.

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)

  • ryvjee99

    VERVOLGGGGGGG!!

    9 jaar geleden
  • LiamQirat1D

    OMG mijn liampieeXX

    1 decennium geleden
  • Laersiyrral

    Ik krijg een armband van Louis YEEE

    1 decennium geleden
  • Muffin98Xx

    zo... cute asdfghjkl; <3

    1 decennium geleden
  • xRightNow

    Vervolg!!x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?