Welk paardenras ben jij ?

Maak de quiz en bekijk welk paardenras bij jouw past !

Mogelijke uitkomsten

Tinker (11 x uitgekomen)

Je bent een Tinker, dus je bent slim, eigenwijs, rustig, sterk en betrouwbaar !

Engels Volbloed (3 x uitgekomen)

Je bent een Engels volbloed, ze staan bekend voor gevoeligheid, en onbegrensde werklust, ze kunnen heel gevoelig en nerveus overkomen. De volbloed wordt gezien als een zeer intelligent paard. Ook bezitten deze paarden een groot uithoudingsvermogen en zijn ze zeer actief, moedig en bijna onverschrokken.

Tennessee walking (0 x uitgekomen)

Je bent een Tennessee walking, Ze worden omschreven als vriendelijke, mensgerichte en intelligente dieren die graag willen werken en presteren. Daarbij zijn ze vrij gemakkelijk in de omgang. De Tennessee Walking heeft een prettig en zacht karakter en is voorwaarts en werklustig.

Holsteiner (5 x uitgekomen)

Je bent een Holsteiner, ze worden omschreven als intelligent, betrouwbaar, werkwillend, stressbestendig en gehoorzaam.

Fries (12 x uitgekomen)

Je bent een Fries, de Fries is vriendelijk, levendig maar mak, intelligent, leergierig en trouw. Hij is een gewillige werker. Ook heeft het fries paard een koel hoofd en is daardoor zeer geschikt voor recreatief rijden en buitenritten en is ook zeer geschikt voor dressuur vanwege de hoge knieactie en zijn betrouwbare gedrag.

Connemara (5 x uitgekomen)

Je bent een Connemara, ze zijn bijzonder intelligent, daarbij zijn ze vriendelijk van aard en houden ze ervan met mensen te werken. Ze hechten zich makkelijk, ze zijn eerlijk en hebben geen hekel aan hard werken. Ze hebben ook wel een zekere voorzichtigheid en nieuwsgierigheid.

Arabier (2 x uitgekomen)

Je bent een Arabier, ze hebben een groot intelligent en vurig karakter, ze zijn heel gevoelig, heeft een groot uithoudingsvermogen.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?