Welke soort magie beheers jij

Er zijn verschillende magie vormen. Maar welke beheers jij?? Doe de test(typing)

Mogelijke uitkomsten

Vuur magiėr (9 x uitgekomen)

Je kracht is.. VUUR!!!!! Je ben erg krachtig en zou zo in de souna kunnen wonen. Maar je moet oppassen dat je niet al te snel boos word.

Duistere magiėr (3 x uitgekomen)

Hoe bedoel je vrede op aarde??? jij bent een DUISTERE MAGIËR. Iedereen vreest je. Je bent sterker dan andere magiërs. Je grootste droom is om over heel de wereld te hersen

Lucht magiėr (15 x uitgekomen)

Je bent een LUCHT magiër. Je bent erg creatief en rustig. Je houd van vrede en rust. Je hebt meschien niet de sterkste kracht maar het is wel een goede kracht. Zonder dit element zouden wij niet leven

Ijs magiėr (15 x uitgekomen)

Je bent een IJS MAGIËR. Een krachtige gaven en je zou het hele land onder kunnen vriezen. Net als lucht hou je van vrede en rust. Maar zelf kun je heel hyper zijn. Meschien de Alpen iets voor jou?

Water (33 x uitgekomen)

Je bent een WATER MAGIË!!! Een krachtige gaven en je kunt het water besturen. Je bent vaak hyper en speelt graag spelletjes met je vrienden.

Electrie magiėr (14 x uitgekomen)

Je bent een ELECTIE MAGIËR!!! Je bent erg speels en snel. Je zou de hele wereld kunnen vernietigen, maar dat doe je niet daar de wereld toch veel te mooi voor??

Schaduw magiėr (35 x uitgekomen)

Je ben een SCHADUW MAGIËR!!! Net als de duistere magiër beschik jij over duistere krachten maar je hebt nog meer in je! Je kan ook in de schaduw op gaan en eentje worden. Je gebruikt je krachten om mensen te helpen of te spioneren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?