Wat ga je later worden?

Heeee! Ben je nog een kind/tiener die graag wil weten wat hij/zij later wordt? Doe dan deze quiz! Als uitslag krijg je een aantal beroepen. (Trouwens je smaak kan veranderen in de loop van de jaren, dus deze quiz slaat nergens op, maar ik doe mn best)

Mogelijke uitkomsten

brandweer of politie (of recherche maar dat hoort bij politie. Zelfde geldt voor FBI.) (0 x uitgekomen)

Je bent graag bezig de hele dag, en met je hersenen kraken ben je ook wel bekend. Gelukkig kan je goed nadenken in gevaarlijke situaties, dieje ook gelijk een enorme kick geven.

sporter, zoals atletiek, basketbal, voetbal of roeien. (16 x uitgekomen)

Je houdt erg van rennen en bent daar dan ook erg mee bezig. Druk is het enige woord wat er bij mensen op komt als ze jou zien. Jouw spieren zijn ook niet mis, en je conditie is zo hoog als de eiffeltoren. Succes op de olympische spelen!

Kunstenares, beeldhouwer, muzikant, dirigent of schilder (38 x uitgekomen)

Je bent heel creatief. Echt heel creatief. Je maakt de mooiste kunstwerken, of het nou gaat om een muziekinstrument of in het tekenlokaal op school, je bent toch wel de ster van de klas. Later ga je misschien wel naar het Conservatorium of hoe je dat ook schrijft.

voor de kassa in een winkel, verzorger in de dierentuin, verzorger in het bejaardentehuis, iemand van de thuiszorg (3 x uitgekomen)

Je bent niet zo goed in leren, maar wat boeit dat? Je bent zo sociaal, dat compenseert alles. Onder de dieren of mensen is jouw droombaan. In je eentje zijn? Brrr. En met je droombaan help je ook nog eens mensen, wat je maar al te graag doet aangezien je dat al je hele leven doet.

geoloog, pantheoloog, archeoloog, geschiedenisleraar, aardrijkskundeleraar (4 x uitgekomen)

Dom ben je zeker niet, aangezien je gaat doorleren.
Alle talen liggen je gewoon niet zo. Maar alle geschiedenis, over de mensen of over het landschap, dat vind je gewoon te interessant voor woorden. Geweldig toch?
Het mindere is dat je sociale vaardigheden daar niet echt bij passen. Kinderen snap je wel maar alle volwassenen, nee.

Chirurg, dokter, of huisarts. (9 x uitgekomen)

Vroeger toen je klein was ging je altijd al naar je kleine broertje of zusje toe als hij/zij was gevallen. Waar doet het zeer? Vroeg je dan. Vies van bloed was je ook nooit geweest. Inmiddels weet je meer over medicijnen en het menselijk lichaam dan wie dan ook.

manager, assistent manager, bedrijfsleider, projectmanager: kortom, een of andere vage baan op kantoor (2 x uitgekomen)

Economie interesseert je echt enorm. Hoe de huizenmarkt er voor ligt? Andere kinderen zouden het niet weten, maar jij toch zeker wel! Dingen regelen is ook echt helemaal jouw ding. En van computers weet je ook niet normaal veel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Whitestorm

    chirurg dokter huisarts
    PAST TOTAAL NIET BIJ ME
    Wel leuke quiz:D

    1 decennium geleden
  • attack_on_cats

    Iets creatiefs, yaay

    1 decennium geleden
  • NYT4A

    Ik wil later kunstenaar worden :D

    1 decennium geleden
  • Jamiezx

    creatief! klopt :D

    1 decennium geleden
  • Caramelpopcorn

    Creatief.. Ben ik wel.. Maar ik wil rechter worden XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?