Welke feestdag past het best bij jou?

Er zijn genoeg feestdagen, maar welke feestdag past het meeste bij jou?
Kom er achter! (Y)

Mogelijke uitkomsten

Sinterklaas (13 x uitgekomen)

Jij bent super vrolijk als het weer sinterklaas is. Jij hebt er lang naar uitgekeken om je schoen weer te zetten en pakjesavond te vieren.
Al het lekkers, zoals pepernoten, kruidnoten, schuimpjes en speculaas vind jij heerlijk. Gezellig met de familie cadeautjes uitpakken, niks is leuker dan sinterklaas.

Kerst (4 x uitgekomen)

Bij jou past kerst het beste. De lekkere geur van de kerstboom, super lekker eten en natuurlijk ook wel de cadeautjes. De kerstboom versieren, de gezelligheid, kerstliedjes en heerlijk eten vind jij super leuk. Als het kerst is voel jij je heel fijn.

Verjaardag (13 x uitgekomen)

Jij houd wel van een feestje, maar het allerleukste vind je jou eigen verjaardag. Super veel cadeautjes alleen voor jou! Je geeft een feestje voor je vriendinnen en eentje voor je familie, zo heb je dubbel zo veel taart en cadeautjes. Op je verjaardag voel je je speciaal en geniet van alles en iedereen.

Pasen (1 x uitgekomen)

Paaseieren zoeken in de tuin is helemaal jouw ding. Springend speur jij alle paaseitjes op. En daarna eet je ze natuurlijk op.

Carnaval (4 x uitgekomen)

Jij houd wel van je verkleden, je trekt de gekste kleren aan. Steeds iemand anders zijn en dansen op carnavals muziek. Het liefst wil jij dat het elke dag carnaval is, stiekem doe jij wel vaker je verkleedkist open. En maak je zelf een feestje.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • FrozenStar

    Sinterklaas, he bah.
    Echt niet.
    Dat vind ik nou echt een stom feest. D:
    Geef mij maar Kerstmis!

    1 decennium geleden
  • TurboNerd

    Sinterklaas

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?