Sims lover of niet

Hou jij van Sims of niet? Die vraag beantwoord je in deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Sims fanaat (20 x uitgekomen)

Jij bent echt helemaal GEK van Sims! Misschien ben je nog niet zo goed, of wel, maar je vind het wel HEEL ERG LEUK! Pas op dat je niet net zo verslaaft wordt als ik!

Prof. Simser (12 x uitgekomen)

Wow.. Jij bent echt supergoed in Sims.. Je weet hoe alles werkt en je bouwt de prachtigste huizen! Ga zo door! Maar ook jij, pas op dat je niet zo verslaaft raakt als ik.. Want ik ben een Sims prof. fanaat! Maar jij bent een echte Sims prof.!!

Simshater (4 x uitgekomen)

Oke, het spijt me, maar ik begrijp u niet.. Simshater? Wat is dat? O, U bent een Simshater! Het spijt me, ik wist niet dat het mogelijk was.. *einde gesprek*

Sims amateur (4 x uitgekomen)

Met alle respect, maar jij moet nog heel veel leren over Sims 3! Je kan op veel website's terecht en die zullen je laten zien hoe Sims moet! Heb er vooral heel veel plezier in, he!

Wat is Sims?! (1 x uitgekomen)

Goed, jij kent Sims niet.. Ja, dat mag, ik weet het, maar het is wel een heel leuk spel, hoor! Dus hierboven staat een foto van het hoesje, en ga dan snel naar de winkel met 30,- !!! En koop hem! Geloof me, het is superleuk! Vraag het maar aan iedereen die Sims wel kent! Veel succes :)

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • beautiful1996

    prof simser

    1 decennium geleden
  • TheBlueJay

    LOVE SIMS

    1 decennium geleden
  • Loissie

    Ja horeseslover6 jij lijkt inderdaad op mij! Ik was ook een simsfanaat.. EN WIE WAS DE SIMSHATER?!?!?!?!

    1 decennium geleden
  • Squirrelflight

    Ik heb alle uitbreidings pakketten en ben redelijk goed in sims ^^ alleen mn huizen die ik bouw zijn crappy. Ik ken alle cheats ook uit mn hoofd.

    1 decennium geleden
  • _InsideFire_

    Sims fanaat! Ik heb op de laptop de sims 3 staan en uitberijdingspakket: beestenbende, ambities en slaapkamer en badkamer accessoires! Soms wordt ik een beetje knetter gek want dan is er hier weer want en dan is er daar weer wat. En ik bewaar alle grafstenen :) Vind ik gwn lollig dan zie je alle geesten in je huis :)

    Ik denk dat we het best goed met elkaar kunnen vinden en ik lijk ook op jou ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?