Met wie van One direction ga jij onverwachts daten?

Ga jij met Niall, Zayn Harry Louis of toch met Liam daten??

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (71 x uitgekomen)

Jij en je vriendin lopen over de straten van Londen. Je ziet opeens een Nandos restaurant. je smeekt je vriendin mee te gaan en na 5 minuten zeuren gaat ze toch mee. Uitgelaten ren je naar de ingang. daar wordt je tegengehouden door een meneer die voor de ingang staat. 'Sorry mevrouw, ik mag u niet doorlaten als je geen reservering hebt.' 'Owh, ik heb geen reservering nee.' zeg je teleurgesteld. 'Het spijt me maar dan mag ik u niet naar binnen laten. 'wilt u voor volgende week een reservering maken?' 'Nee wij zijn er nog maar een paar dagen.' Net op het moment dat je je wil omdraaien staat er een jongen naast je. Hij pakt je hand vast en gaat bij de man staan. 'Tafel voor 2 reservering voor Niall Horan. Je krijgt een brede glimlach. Je kan je nog maar niet beheersen om niet te gaan gillen. Samen met Niall ga je aan een tafel zitten. 'Hey ik ben Niall. Wie ben jij?' Ik ben (Jouw naam). ' Mooie naam.' Zegt Niall. Jullie bestellen wat. en na 10 minuutjes hebben jullie hele lange en gesprekken die nergens op slaan. Na het eten vraagt hij je op een nieuwe date. Waar zal dat plaats vinden??

Moet er een vervolg komen? zet in de reacties!

Louis tomlinson (86 x uitgekomen)

Je loopt alleen daar de regen. het is al laat, en je komt terug van een feestje. Maar je bent jammer genoeg vergeten waar je logeerde en er is niemand in de beurt wie je kan vertellen waar je heen moet. Na een tijdje doelloos rondjes gelopen te hebben geef je de moed op en ga je ergens bij een meertje zitten. Zonder iets gemerkt te hebben staat er iemand achter je. 'Wat doet zo'n mooi meisje helemaal alleen midden in de nacht.' Je schrikt en draait je om. Je hart maakt een sprongetje. Daar staat niemand minder dan: DE louis Tomlinson van one direction. Louis komt naast je zitten. 'Ik ben louis en jij bent? Zegt hij vrolijk. 'Ik ben (jouw naam). 'Mooie naam, en wat doe je hier helemaal alleen?' 'Nou ja.. ik kom van een feestje en.. ben zeg maar een beetje verdwaald. zeg je schamend. 'Zal Ome Louis je thuis brengen. 'Vraag hij met een schattig stemmetje. 'Dat zou heel erg fijn zijn. als ome louis dat wil doen, graag.' Zeg je en je staat op. Louis tilt je op en hij tilt je in de richting van een dierentuin. je begint te lachen. 'Lou, ik woon niet in de dierentuin hoor!' zeg je. Louis reageert niet en je wacht maar gewoon af wat hij van plan is. 'Louis wat ga je doen!?' Roep je wanneer louis je heeft neer gezet en over het hek van de dierentuin wil klimmen. 'Ik wil met de zeehondjes spelen.' Zegt Louis met een baby stem. 'Vooruit kleine baby.' je klimt ook over het hek en samen spelen jullie uren met de zeehondjes. Hij vraagt je aan het einde op een nieuwe date. waar zou dat zijn??

Vervolg? Zet in reacties!

Harry Styles (42 x uitgekomen)

Je ouders zijn een weekendje weg en je broertjes waren allemaal naar vriendjes. dus je hebt het hele huis voor jezelf. Maar je verveelt je heel erg. Na een uurtje krijg je honger. en aangezien je te lui bent om eten te maken, bel je je vriendin op om te vragen of zij misschien met jou uit eten wil. Jammer genoeg had ze al gegeten en heeft ze al gegeten en heeft ze ook nog eens huisarrest. Dat wordt dus alleen eten. dacht je. Je rijdt met de auto van je oudere broer naar de dicht bij zijnde restaurant. Gelukkig hoef je niet te reserveren. Je gaat aan een 2 persoons tafel helemaal achter aan zitten. Je wacht op een ober die je bestelling op gaat nemen. Je staarde een beetje voor je uit totdat er een jongen tegenover je kwam zitten. hij had bruine krullen en leek op... Wacht dat is Harry styles!! Je moest met moeite een gil onderdrukken. 'Hallo schoonheid, ben je hier helemaal alleen?' Vraagt hij? Je knikte en voelde dat je rood kleurde. 'Oh sorry ik ben harry en jij? ' Ik ben (jouw naam). ' Heb je misschien zin in gezelschap van Hazza?' Vraagt hij. Je kreeg een brede glimlach op je gezicht. Natuurlijk wou je dat! 'Ja! Gezellig. Zei je zo kalm mogelijk. Jullie aten en praten en hij flirten de hele tijd met je. Toen jullie klaar waren bracht hij je weer naar huis. Toen hij met je mee liep naar de voordeur vroeg hij of je zin had in nog een date? Waar zou dat zijn??

Vervolg? Zet in reacties!

Zayn Malik (78 x uitgekomen)

Je moeder moest een weekendje naar Parijs voor haar werk en je vader werkte op een kantoor. Je moeder had je af gezet bij het strand voordat ze vertrok. Eigenlijk had je helemaal geen zin om alleen bij het strand te zitten. Maar schijnbaar had je geen keus. Je zocht een plekje zo ver mogelijk bij de andere mensen vandaan, en begon in een tijdschrift te bladeren. Je zag achter een rots muurtje een jongen met zwart haar en een kuif naar je kijken. Je vond hem ontzettend knap, maar durfde niet te vragen of hij bij je kwam zitten. Na een tijdje zag je uit je ooghoek de jongen op je aflopen. Je kreeg een warm gevoel van binnen. De jongen kwam naast je zitten en gluurde naar je. Je keek op en keek recht in zijn chocola bruine ogen. je smolt bijna en niet alleen doordat het zo warm was. 'Euhm, ik ben Zayn en wie ben jij? Vroeg hij voorzichtig. OMG! Zat Zayn Malik nou juist naast je?! 'Ik ben (jouw naam). ' Je praatte een tijdje met Zayn en toen de zon onder begon te gaan. Maakte jullie een Zonsondergang wandeling. Jullie liepen hand in hand langs het water. Toen jullie bij het eind waren vroeg hij of je nog een keer iets met hem zou willen doen. Waar zou het deze keer zijn?

Vervolg? Zet in Reacties!

Liam Payne (99 x uitgekomen)

Je moest met je vriendin mee naar de verjaardag van haar oma. Je had eigenlijk helemaal geen zin maar je had het belooft. Jij en je vriendin zaten in de logeer kamer bij je vriendins oma. Er waren nog maar weinig mensen en jullie waren de enige kinderen. Er was niks te doen dus jullie hingen een beetje rond en speelde spelletjes op jullie mobiels. Er werd ondertussen tig keer aangebeld. maar nog niemand was bij jullie gekomen. je vriendin kwam terug van de wc en zei dat haar neef er was. 'Misschien is hij wel wat voor jou!' Zei ze enthousiast. Je lachte. 'Dan moet ik hem eerst zelf zien.' 'Dat komt goed uit want hij komt eraan! Zei ze. En ze had gelijk na een minuutje kwam er een jongen binnen lopen met kort bruin haar. Je kon een glimlach niet onderdrukken en je moest toegeven dat hij best wel knap was. 'Nou ik ga eventjes kijken of oma mij nodig heeft in de keuken veel plezier samen.' Zei je vriendin. je wist dat ze dat expres deed om jullie alleen te laten. 'Ik ben Liam en wie ben jij?' nu wist je het zeker. Het was Liam Payne van One direction. Je had al zo'n vermoedde. 'Ik ben (jouw naam).' 'euhm heb je misschien zin om een iets te doen met mij?' Vroeg Liam. Je knikte en samen liepen jullie het huis uit. Jullie gingen een ijsje halen en kletsten een hele tijd over jullie favoriete dingen. Toen het tijd was dat je naar huis moest, vroeg Liam of je nog een keer een iets met hem wilde doen. Waar zal dat de volgende keer zijn?

Vervolg? Zet in reacties

Statistieken

Statistieken

Reageer (27)

  • Amica

    Nialler!!!!!!!!

    9 jaar geleden
  • Laura12340

    Louis!!!

    9 jaar geleden
  • ZaynMalik7

    Zayn

    1 decennium geleden
  • love001

    Zayn malik!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) LOVE HIM <3<3<3

    1 decennium geleden
  • LaurenVenus

    Omg mijn snoepie xD Harry Styles !!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?