Bij welke topleden zou jij kunnen horen?


De topleden, de lijst met trouwe Quizletters met een Quizlet-record. Bij het kopje 'overige' is deze lijst te vinden. Deze users hebben een record (meeste quizzen, meeste story's, etc.) en daarom vond ik het tijd dat er over hen een quiz kwam! Want stel je voor... als jij in die lijst zou staan! Dat zou echt te gek zijn! Maar onder welk kopje zou jouw username staan? Onder het kopje 'top reageerders', of toch bij de top hoofdstuk schrijvers? Bij welke topleden zou jij kunnen horen?

Voor de quizwedstrijd van Firenzee

Mogelijke uitkomsten

Top quiz-ontwerpers (9 x uitgekomen)

Net als Firenzee zou jij heel goed een top quiz-ontwerper kunnen worden. Je vindt het leuk om quizzes te maken en om te kijken wat voor persoonlijkheid jij en anderen hebben. Je bent of wordt nog een hele goeie quizmaster!

Top story-schrijvers (7 x uitgekomen)

Net als Loveless zou jij heel goed een top story-schrijver kunnen worden. Je vindt het leuk om verhalen te schrijven, bedenken en om je personages tot leven te wekken. Jij bent of wordt nog een hele goeie schrijver!

Top hoofdstuk-schrijvers (11 x uitgekomen)

Net als LeylaP9 zou jij heel goed een top hoofdstuk-schrijver kunnen worden. Je vindt het leuk om te schrijven en plaatst daarom ook regelmatig hoofdstukken. Jij bent of wordt nog een trouwe, leesvriendelijke en snelle schrijver!

Top gedichten-schrijvers (5 x uitgekomen)

Net als 1iemand zou jij heel goed een top gedichten-schrijver kunnen worden. Je vindt het leuk om te dichten en er komen vaak mooie woordgroepen in je op. Jij bent of wordt nog een hele goeie dichter!

Top poll-ontwerpers (1 x uitgekomen)

Net als LeylaP9 zou jij heel goed een top poll-ontwerper kunnen worden. Je vindt het leuk om te zien wat anderen ergens van vinden en om testjes te doen om te kijken welk van enkele aspecten het meest geliefd is. Je bent of wordt nog een hele goeie onderzoeker (met behulp van polls)!

Top reageerders (2 x uitgekomen)

Net als DirtyGame zou jij heel goed een top reageerder kunnen worden. Je vindt het leuk om je mening te delen met anderen en mensen te laten ziet wat jij ergens van vindt. Je bent of wordt nog een top reageerder!

Top invullers (10 x uitgekomen)

Net als ChickaXJirki zou jij heel goed een top invuller kunnen worden. Je vindt het leuk om quizzes in te vullen en te kijken wat er bij jou past aan de hand van quizzes. Je bent of wordt nog een top invuller!

Langst on-line (12 x uitgekomen)

Net als Assassin zou jij heel goed een recordtijd 'online zijn' kunnen hebben. Je vindt het gewoon leuk om op Quizlet te zitten, om alle creaties te bekijken en zelf ook dingen te creëren. Je hebt of krijgt nog een Golden Membership!

Meeste pageviews (6 x uitgekomen)

Net als VampireMouse zou jij heel goed het record 'de meeste pageviews' kunnen hebben. Je vindt het leuk om je over heel Quizlet bekend te maken en om contact te houden met aardige, nieuwe mensen. Je bent of wordt nog de bezitter van dit record!

Meeste badges (11 x uitgekomen)

Net als Loveless, Scandal en CupidWithAGun zou jij heel goed het record 'de meeste badges' kunnen halen. Je vindt het leuk om achievements te verdienen en te verzamelen. Daarbij heb je heel veel plezier in het maken van de creaties waarmee je je badges verdient. Je hebt of krijgt nog dit record!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Elsketjee

    Top quiz ontwerper! Dankejuhn

    9 jaar geleden
  • Scandal

    Top quiz-ontwerpers; klopt wel deels want ik sta blijkbaar daar ergens ook in. En uit nieuwsgierigheid keek ik nog eens verder en blijkbaar sta ik in totaal 5 keer in de topleden. Nu ben ik ergens wel trots. :Y)

    Kudo!

    9 jaar geleden
  • AliceLeBlanc

    Top Story-Schrijvers, alleen lezen niet veel mensen mijn story xD

    9 jaar geleden
  • Square

    Meeste pageviews? Hm. Ik sta drie keer in een top, maar niet die, haha. :'D

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    Beste story schrijver jeahhh

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?