Op wie van 'The mortal instruments' lijk jij het meest?

De titel zegt het al. Op wie van 'The Mortal Instruments: City of Bones' lijk jij?

Mogelijke uitkomsten

Clary (6 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Clary. Je bent beter met het visuele dan met het auditieve. Het is niet om dat je visueel ingesteld bent dat je daarom goed kan tekenen. Je werkt alleen graag met prentjes en kleurtjes. Je blijft het liefst met je voetjes op de grond. Verandering voor niks nodig. Toch ben je een durfal, je bent niet het spontaanste kind en ook niet het vriendelijkste of degene die het snelst vrienden maakt. Je vertrouwt op de personen waarvan je houdt en hebt het niet zo op valse vrienden.

Jace (5 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Jace. Je zegt wat het eerst in je opkomt, deinst voor niks terug en zou je leven gewoon voor de lol op het spel zetten. Je bent zeer sarcastisch aangelegd, maar de sarcastische opmerkingen gebruik je zodat mensen je gevoeligere helft niet kunnen zien. Je straft jezelf zwaar als je denkt dat je iets verkeerds gedaan hebt. Voor je vrienden zou je door het vuur gaan. Je hebt een hoog zelfbeeld en maakt daar dan ook gebruik van.

Isabelle (7 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Isabelle. Jij bent een beetje de vrouwelijke versie van Jace. Enkel ben je niet zo sarcastisch en iets doordachter. Je bent sluw en mooi. Je weet je sluwheid en mooie uitstraling perfect te combineren. Je bent zorgelijk en denkt dat je de enige bent die voor de groep zorgt. Je bent niet bang voor een stootje en het liefst sla je er nog eens goed op los.

Alec (8 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Alec. Op het eerste zicht lijkt hij maar wat koeltjes, maar eigenlijk is hij een erg gevoelige jongen. Hij is zeer beschermend voor zijn familie, maar hij zegt het ook wel als hij het niet ok vindt, toch doet hij toch met de acties mee. Hij is nogal wantrouwig tegenover mensen maar als hij ze vertrouwt is het echt.

Simon (9 x uitgekomen)

Jij lijkt op Simon. Hij heeft moeite met het maken van keuzes, maar ondergaat daar ook vaak de gevolgen van. Hij toont zijn gevoelens niet aan iedereen en is eerder beschermend over de mensen die hij liefheeft. Hij is best verlegen, maar is niet te verlegen om het op te nemen voor zijn beste vrienden. Hij wilt mensen niet kwetsen.

Magnus (13 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Magnus. Hij is een mysterieus, maar tegelijkertijd zeer excentriek persoon. Hij is nogal begaan met anderen, maar zijn geduld is niet eindeloos. Hij doet wat hij wilt, maar blijft een beetje op de achtergrond. Het kan hem niet veel schelen wat anderen van hem denken.

Jocelyn (1 x uitgekomen)

Jij lijkt op Jocelyn. Ze probeert haar naasten zoveel mogelijk te beschermen ook al is die bescherming niet noodzakelijk. Ze is zeer gevoelig en beheerst. Ze is net als haar dochter Clary eerder visueel aangelegd. Ze redeneert zeer snel en toont zich zeer moedig. Ze maakt relatief snel de goede beslissingen in crisissituaties.

Valentine (1 x uitgekomen)

Jij lijkt op Valentine. Je drijft je zin altijd door. Je bent redelijk dominant en manipulatief. Je houdt van je familie, maar je uit die op een verkeerde manier. Maar je zet die soms aan de kant voor een hoger doel. Daar is op zich niets mis mee zolang het in evenwicht blijft.

Luke (16 x uitgekomen)

Jij lijkt op Luke. Jij bent beschermend tegenover je familie en zou voor hen door het vuur gaan. Je bent een slechte leugenaar en dringt je gevoelens niet op. Je ben redelijk diplomatisch en trouw. Je bent een leider figuur maar weet dat niet echt van jezelf.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • MissUnicorn

    Jippie, ik ben Magnus, altijd al geweten dat er ergens onder mijn mysterieuze kantje iets magisch school...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?