Ronaldo's daughter : a perfect live or not ? 21

deeeeeeeeeel 21 .

x x x

Mogelijke uitkomsten

een nieuw jaar, een nieuw begin (16 x uitgekomen)

Oeps door het gesprek met Frank ben ik helemaal de tijd vergeten, ik zie dat het bijna 5 voor half 2 is dus als ik door fiets ben ik optijd in de stad. Ik trek m’n schoenen en jas aan, stap op m’n fiets en vertrek naar de stad. Daar aangekomen, zet ik me fiets tegen een boom en loop naar de fontein, waar ik met Mandy had afgesproken. Ik zie Mandy al staan. Ik loop op dr af en zwaai ff.
Heeee Chan. hai Mand ‘ en ik geef dr een knuffel. nou ons laatste dagje shoppen in dit jaar. ja precies, we gaan shoppen tot we er bij neer vallen. zekers, ik heb me creditcard bij me, dus ik ben er klaar voor. ik ben er ook klaar voor, zullen we dan maar gaan? goed idee! ik haak m’n arm in de hare en we lopen naar de eerste beste winkel.
Tien winkels verder en twee broeken en 1 paar schoenen rijker, ploffen we neer op een terrasje. zo, ff pauze hoor, je wordt moe van al dat geshop. zeg dat wel lach ik. Het is gewoon een topsport. ben ik helemaal met je eens lacht Mandy terwijl ze de ober roept. wat wil jij drinken? doe maar een cappuccino. 2 cappuccinos alsjeblieft.
Na een tijdje op het terras te hebben gezeten besluiten we om terug te gaan naar huis en ons allebei klaar te maken voor vanavond. Ik kijk op m’n mobiel. Jezus het is al kwart over 6! Laten we maar een beetje opschieten. Ik stap op me fiets zeg Mandy gedag en rijd naar huis.
Ik ben thuis! hehe daar ben je eindelijk, kom dan gaan we eten. ja is goed. Ik ga aan tafel zitten en begin met eten, ik moet een beetje opschieten omdat ik anders niet optijd klaar ben voor vanavond. Pap? Hebben we eigenlijk vuurwerk? ja we hebben wel wat, maar niet heel veel hoor. oke, nee dan is het goed, zolang we maar wel wat hebben. Na het eten loop ik snel naar boven en zoek wat voor vanavond uit. Ik kies voor een donkere skinny jeans met een leuk topje en me pumps. Ik loop naar de spiegel en begin met opmaken, als ik daarmee klaar bent steek ik m’n haren op en klaar ben ik. Kwart voor 8, mooie tijd dus over drie kwartier komen ze allemaal. Ik loop naar beneden, en ga naast m’n vader op de bank zitten. Hij zit naar zo’n oudejaarsshow te kijken. je ziet er weer mooi uit lieverd. ik glimlach eventjes. Weetje pap, op dit soort dagen mis ik mama echt. ik ook meisje, ik ook. Maar we moeten doorgaan, dat zou mama ook willen. We maken gewoon het beste van het nieuwe jaar. ja laten we dat doen en ik lach. Na nog een tijdje tv te hebben gekeken gaat de bel. Ik loop naar de deur en daar staan m’n opa en oma. Ik geef ze allebei een dikke kus en knuffel en loop met ze mee naar de woonkamer. 10 minuten later zijn Mandy en haar ouders ook gearriveerd. Het is een supergezellige avond, we hebben veel gelachen en gezellig gekletst maar dan breekt toch de tijd aan om champagne in te gaan schenken aangezien het kwart voor 12 is. Ik loop samen met Mandy naar de keuken om de glazen te vullen. spannend he, over een klein kwartiertje begint alweer een heel nieuw jaar. ja zeker spannend, dit jaar ging echt heel erg snel voor mijn gevoel, er zijn ook zoveel dingen gebeurd. ja het ging zeker snel. Maar ik heb ook wel weer zin in een nieuw jaar hoor. Nieuwe kansen enzo. Ik ben benieuwd wat het ons gaat brengen. we zullen het zien.. We nemen de glazen mee naar de woonkamer en geven iedereen een glas. We praten nog eventjes en dan begint toch echt het aftellen. 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1, GELUKKIG NIEUWJAAR!
Ik geef m’n vader een kus en een knuffel. het wordt een mooi jaar meisje. ik hou hem nog even vast en daarna volgen me opa en oma en Mandy en haar ouders. kom we gaan naar buiten toe. en samen met Mandy loop ik naar buiten om naar het vuurwerk te kijken en zelf wat af te steken. Het nieuwe jaar is nu echt begonnen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • XxLxX

    Super!!:D
    Snel door gaan hoor!!:P
    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?