overleef jij een onbewoond eiland

Je staat op het vliegveld. Door het raam zie je een vliegtuig landen. Eindelijk is het zo ver: je gaat naar Amerika. Nadat je hebt in gecheckt stap je in het vliegtuig, maar zul je ooit amerika zien?

Mogelijke uitkomsten

jij bent vergiftigd (56 x uitgekomen)

Het eten dat je had gegeten was eigenlijk voor de dictator van Kwalkarije bedoelt. Doordat jij zijn eten had gegeten heeft Kwalkarije nog steeds een dictator.

Jij hebt Amerika nooit gezien.

jij bent opgegeten door een octopus (25 x uitgekomen)

Toen je naar de kant wilde zwemmen, zag je een grote zwarte vlek onder je. Je werd bang en zwom zo snel mogelijk weg. Maar helaas. De vlek bleek een zeldzame, hongerige, vleesetende octopus te zijn. Hij zag wel een lekker hapje in jou. Hoe is het aan de binnenkant van een octopus?

je bent aangevallen door een kokosnoot (4 x uitgekomen)

Je ging op zoek naar eten maar je had beter de hut kunnen bouwen. je ging samen met de dictator van Kwalarije op zoek ging naar eten. De taakverdeling hadden jullie snel gemaakt. Hij zou aan de bomen schudden en jij zou ze op vangen. Maar helaas, je had niet gedacht dat kokosnoten zo hard konden zijn. Je ving een kokosnoot met je hoofd. Je lag daar bewusteloos en de dictator van Kwalarije ging weg zonder jou. Toen je bij kwam en naar het strand ging, was iedereen al weg. Zo stierf je eenzaam en alleen op dat eilandje

verbrand (2 x uitgekomen)

Iedereen had je gewaarschuwd om het niet te doen. Maar ja, jij bent eigenwijs en moest hoe dan ook een vuurtje maken om de aandacht te trekken. Het had ook best gekund maar een vuur in het bos... het hele bos vatte vlam. Je hebt wel de aandacht kunnen trekken, want de boot kwam aan varen. Helaas was iedereen al dood.

overleefd.. (2 x uitgekomen)

WOEHOEEE jij hebt het overleefd. Uitgeput en met gescheurde kleren sta je op het dek. Eindelijk wat fatsoenlijks te eten. Je hebt het overleefd.Ik zou je feliciteren als je niet gered was door... de Titanic

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Iritepiet1

    Octopus! Oei, daar zie ik de ingang van de maag van de octopus... Sorry, geen tijd om te praten.

    9 jaar geleden
  • Bcollienr1

    Opgegeten door octopus okey dan
    ik hoop dat ik nooit op een onbewoond eiland kom

    1 decennium geleden
  • niemand69

    Whuuut? Vergiftigd?!?

    1 decennium geleden
  • ShiningStarX

    Aangevallen door een kokosnoot wahahaha XD

    1 decennium geleden
  • Summerday

    Leuk hightea binnen in de octopus hoor haha.
    Veel beter dan werden gered door de titanic xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?