Wat moet je gaan fokken op Howrse?

Heb je zin om een nieuwe fokkerij te beginnen? Van Shetlander tot Fries, alleen tot in een grote fokclub, hoog GP tot Eenhoorns. Je komt overal achter! ;D Suc7 & Enjoy!

Mogelijke uitkomsten

Hoog GP Arabier / Andalusiër / Akhal-Teke in een grote fokgroep (118 x uitgekomen)

De Andalusiër, Arabier en Akhal-Teke zijn alledrie populaire rassen waarvan het beste GP al hoog ligt. Jij gaat echt voor de meeste vaardigheden en het hoogste GP. Daarom fok je ook het liefst in een grote groep met goede BLUP'pers, die jou paarden kunnen verkopen en uitlenen.

Hoog GP IJslander / Ierse Hunter / Trakehner in een kleine fokgroep (35 x uitgekomen)

Jij vind het leuk om rassen waar nog niet hele goede paarden van zijn, omhoog te fokken. Dit doe je het liefst in een kleine fokclub met mensen die heel goed kunnen BLUP'pen.

Redelijk GP Fjord / Welsh / Connemara alleen (41 x uitgekomen)

Jij vind het het fijnst om alleen te fokken. GP vind je leuk, maar niet echt belangrijk. Daarom ga jij in je eigen tempo een ras wat je leuk vind fokken.

Mengelmoesjes met normaal GP in een fok- en gezelligheidsclubje (19 x uitgekomen)

Jou gaat het op Howrse niet om de kwaliteit van je paarden. Je vind het veel leuker om in een clubje te zitten wat ook actie's doet en waar het heel gezellig is. Mengelmoesjes fokken is ook erg leuk. Je hoeft niet maar één bepaald ras te kiezen, dat is wel handig, want jij bent ook een beetje twijfelachtig.,

Hoog GP Eenhoorns van 1 ras in een kleine fokgroep (2 x uitgekomen)

Jij vind Eenhoorns fokken heel leuk! Het liefst doe je maar 1 ras, met hoog GP. Dat in een kleine fokgroep met goede leden die vooral goed kunnen BLUP'pen. Het ras van de eenhoorns maakt je niet zo veel uit.

Eenhoorns van alle rassen in een grote gezelligheids- en fokgroep (8 x uitgekomen)

Jij vind het leuk om een beetje te 'klooien' met eenhooorns van alle rassen. Het liefst doe je dat in een gezelligheids- en fokgroep met lekker veel leden. De leden hoeven geen goede fokkers te zijn.

Hoog GP Engelse Volbloed / Franse draver / Hannoveraan in een gezelligheidsgroep (1 x uitgekomen)

Jij houd van hoog GP , maar ook van gezelligheid. Nu kun je die dingen prima combineren! Dat is handig met een ras wat al een redelijk hoog GP is gefokt, omdat bij een gezelligheidsgroep het fokgedeelte meestal niet al te serieus is.!

Mustang / Shetlander / Knabstrupper vachten sparen in een kleine fokgroep (16 x uitgekomen)

Jij vind het wel een beetje belangrijk om wat trofeeën te hebben. Ook vind je het leuk als elk paar er anders uit ziet! Het is voor jou daarom geschikt om van een ras met veel mogelijke kleuren, alle vachten te gaan sparen. Dit is het handigst in een kleine fokgroep, dan kan je vachten ook nog uitwisselen!

Trofeeën verzamelen in je eentje (12 x uitgekomen)

Jij richt een grote fokkerij op waar je alle rassen, gezelschapdieren, appelvachten en goddelijke paarden in wil verzamelen. Met als doel: zoveel mogelijk trofeeën krijgen!!

Geenhoorntjes Opvang in je eentje (8 x uitgekomen)

Jij vind het leuk om Geenhoorntjes van het Rustoord te redden. Je geeft niet heel veel om geld en vind de paarden vooral erg belangrijk. Succes!

Niet fokken (4 x uitgekomen)

Je hebt geen tijd om te fokken of er gewoon helemaal geen zin in.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ElladanElrohir

    Klopt helemaal niks van, sorry... Ik fok hoog GP Lusitano's in mijn eentje (ik moet niks van fokgroepen hebben), ik verzamel GA vachten/pompoenen/5e element/apocalypse en koop pasjes om goddelijke paarden te kopen. Heel wat anders dus...

    ps. hoe heet je op Howrse?

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?