Welke Eredivisie aanvaller ben jij?

Wie kent de Eredivisie nou niet. Kijk nu welke aanvaller je bent.
De keuzes zijn niet moeilijk:P
Alves (heereveen), Farfan(PSV),Ari(AZ), Huntelaar(Ajax), Makaay (Feyenoord) of toch N'Kufo(FC Twente).
Check het maar:P

Mogelijke uitkomsten

Huntelaar (Ajax) (20 x uitgekomen)

Je houd van doelpunten maken. Je hebt het al bewezen bij Heereveen. Je bent een echte Nederlandse jongen en je speelt voor de topclub van Nederland. Wat wil je nog meer? Terug in oranje misschien

Ari da Silva (AZ) (12 x uitgekomen)

Op de foto te zien in je oude shirt maar nu toch echt speler in de eredivisie. Je bent er pas net en je hebt al een paar goals op je naam. Je bent voor vele verdedigers nu al een gevaar. Op naar de Kanaries?

Farfan (PSV) (11 x uitgekomen)

In eindhoven ben je al een held. Je kan doelpunten scoren maar het belangrijkste is dat je vaak de beslissing maakt. Dit zorgt er voor dat je al een paar prijzen heb. Het enigste dat je nog wil is de Champions Leageu winnen.

Makaay (Feyenoord) (16 x uitgekomen)

Eindelijk terug in Nederland. Bij Feyenoord wel te verstaan. Nu maar hopen dat je bij Feyenoord net zo schitterd als bij Bayern. Met je penalties zit het wel goed.

Alves (Heereveen) (11 x uitgekomen)

Een jaar Nederland en nu al topscoorder. Wat wil je nog meer? Het gaat top met je carriere. Het duurt niet lang voordat je bij een Europese topper speelt. Ook nog geselecteerd bij de Kanaries. Wat is het leven goed.

N'Kufo (Twente) (10 x uitgekomen)

N'Kufo. Goede voetballer van Twente. Je wist zelfs met jouw land, Zwitserland, ons Oranje te verslaan. Alleen jammer dat je niet scoorde. Maar he nu focusen op Twente en weer voor die 4de plek gaan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?