welk dier past bij jou ?

Wil je weten wat voor dier bij jou past doe dan deze Quiz.

Mogelijke uitkomsten

paard (9 x uitgekomen)

Een paard is een edeldier en zegt daarom niet een kop maar hoofd. Ze behoren ook bij de hoefdieren en zoogdieren. Op paarden kan je rijden. Dat is een heel leuk voordeel van een paard. Maar een nadeel is dat ze meestal niet bij je thuis staan.

hond (6 x uitgekomen)

Een hond is een gezelschapsdier en een zoogdier. Honden zijn altijd trouw aan hun gezin. Met honden kan je ook lekker spelen. Een hond woont lekker thuis en dat is ook wel fijn want anders zou je de hele tijd heen en weer moeten rijden om je hond uit te laten.

kat (7 x uitgekomen)

Een kat is een gezelschapsdier en een zoogdier. Katten zijn dieren welke lekker met je willen knuffelen en op je schoot willen zitten. Katten houden niet van regen.

geit (0 x uitgekomen)

Een geit is een zoogdier. Van geiten krijg je melk en kaas dus many, many. Geiten zijn hele lieve dieren maar mannetjes met horens kunnen je wel soms pijn doen.

Schaap (1 x uitgekomen)

Een schaap is een zoogdier. Schapen staan er om bekend dat ze wol geven maar kunnen ook kaas en melk geven. Schapen zijn meestal erg schuw voor mensen maar als ze je hun vertrouwen heeft weten te winnen zijn ze ook echt heel lief.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Jamiezx

    hond <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?