Welke Prinses ben jij?

Uitkomsten kunnen zijn:

Ariel

Tiana

Mulan

Jasmine

Assepoester

Merida

Doornroosje

Belle

Sneeuwwitje

Pocahontas

Rapunzel

Anna

Elsa

Mogelijke uitkomsten

Ariël (4 x uitgekomen)

Je bent vastbesloten om je eigen dromen te volgen en riskeert alles om die dromen waar te maken. Je bent een verzamelaar en wilt het liefst deel uitmaken van zo veel mogelijk.

Tiana (3 x uitgekomen)

Je bent slim, vindingrijk en ondernemend. Je droomt ervan om op een dag je eigen restaurant te openen, of in ieder geval iets met koken? Dromen kunnen echt uitkomen. Maar misschien niet op de manier waarop je ze verwacht. Maar blijf dromen, en verlies alles wat je belangrijk vind, niet uit het oog.

Mulan (2 x uitgekomen)

Je bent een onbedaarlijke robbedoes die liever in de natuur ravot dan zich als traditionele dochter gedraagt. Je vind het moeilijk om je elegant en netjes te gedragen. Je bent dol op je familie en vind het daarom vreselijk om hen teleur te stellen. Maar als je je eigen richting inslaat, zal je zien dat je hart volgen de juiste weg is.

Jasmine (18 x uitgekomen)

Je wilt niet veel, maar je houd er van om buitens huis dingen te ontdekken. Je houd ervan om je eigen boontjes te doppen. En jou toekomstige man moet intelligent, betrouwbaar en dapper zijn.

Assepoester (5 x uitgekomen)

Hoewel je rustig bent, en niet op de voorgrond treedt, ehb je een goed gevoel voor humor, wat je soms nog wel probeert te verbergen. Ook ben je sterk genoeg om in je dromen te blijven geloven. Want ooit komen die uit!

Merida (46 x uitgekomen)

Je bent een gepassioneerde en ontstuimige tiener die moeite heeft haar eigen lotsbestemming te aanvaarden. Je houd van natuur, waar je je atletische vaardigheden oppoetst. Maar je hebt ook een zachte kant, zeker als het aankomt op je familie.

Doornroosje (7 x uitgekomen)

Je hebt een vrolijk karakter. Je houd van de natuur. Je wilt dolgraag iemand ontmoeten om het wonder van echte liefde te leren kennen.

Belle (19 x uitgekomen)

Je bent liefelijk en intelligent. Je hebt je eigen dromen en wilt niet je hele leven in dezelfde stad blijven wonen. Je leest graag en kan niet wachten om zelf spannende avonturen uit je lievelingsboeken te beleven. Je bent praktisch een flapuit, maar je bent moedig en zal voor je eigen familie je vrijheid opgeven.

Sneeuwwitje (18 x uitgekomen)

Je bent lief, vol vertrouwen, aardig en eerlijk. Ook al zou je als bediende worden behandeld, je zou niet zo snel klagen, je bent gul en behulpzaam. Je kan iedereen op vrolijken :)

Pocahontas (2 x uitgekomen)

Je bent een kleine deugniet, speels, spontaan, dapper en avontuurlijk. Je bent een echt buitenmeisje. Je kent elke boom, struik, plant in je omgeving. Je probeert altijd het juiste pad te bewandelen. Al de mensen om je heen worden geraakt door je intelligentie en sterke karakter.

Rapunzel (14 x uitgekomen)

Je bent creatief, vrolijk en houd je vooral met verschillende knutsel en borduurwerkjes bezig. Je bent nieuwsgierig en avontuurlijk aangelegd en wil het liefst buiten de gehele wereld verkennen. Je bent een modern, lief en daadkrachtig meisje, en niets is belangrijker dan naar je eigen hart te luisteren.

Elsa (3 x uitgekomen)

Je bent niet heel snel gestrest, je bent vorstelijk en je bent gevoelig voor mensen hun welzijn. Je bent zeer verantwoordelijk en zeer wijs voor je leeftijd.

Anna (0 x uitgekomen)

Je bent vriendelijk speels, optimistisch en zeer spraakzaam. Vrienden maken is voor jou geen probleem en je houd er van om avonturen te beleven!

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Marisha

    Merida
    Van welk sprookje is zij?

    7 jaar geleden
  • noamichloe

    Rapunzellllll like always

    7 jaar geleden
  • inspirenova

    Ik ga proberen anna en elsa er tussen te zetten ;)

    1 decennium geleden
  • chanyeoI

    Merida

    1 decennium geleden
  • FrozenStar

    Merida.
    Leuke quiz!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?