welke soort vampier ben jij?

deze Quiz gaat over Vampier........s
hahaha waaauw

veel plezier!!!!!

Mogelijke uitkomsten

Level-A (32 x uitgekomen)

Level-A

Dit zijn de magtigste Vampiers van de Familie. Je kunt zo een mens dooden met een blik naar ze toe te werpen...voor de rest ben bijzonder knap en kan je je goed bedwingen om geen bloed te stelen bij andere mensen. maar voor 1 week zonder bloed...word je krangzinnig!
Gefeliciteerd.Vampier

Level-B (9 x uitgekomen)

Level-B

Deze Vampier soort zijn wat....minder met het bedwingen van bloed. ze moeten veel moeite doen om niet GEK te worden van bloed. ze zijn ook mooi. maar niet zo knap als de Level-A. somige zijn handig met zwaarden, hun eigen bloed en handen. wil je weten wie dit zijn? kijk dan Vampier Knight. je komt alles over ze te weten!.
Gefiliciteerd VAmpier

Level-C (16 x uitgekomen)

Level-C

Deze Vampier soort is erg bijzonder. ze leven niet op mensen bloed...ze leven juist op Dieren bloed. ze kunnen er niet tegen als ze mensen zien lijden en daarom kiezen ze voor Dieren bloed. (smaak ongeveer het zelfde!) ze zijn ook mooi...er is nog weinig bekend over Level-C vampiers
Gefeliciteerd Vampier!

Level-D (18 x uitgekomen)

Level-D

deze vampier soort is gewoon RAAR! ze drinken niet van mensen bloed ook niet van dieren bloed....nopeeeeeh ze geven juist bloed. tjaaaaa... raar gevel... ze zijn niet echt bepaald mooi...maar tjaa..... weinig om er over te vertellen......

Gefeliciteerd.....Level-D

Level-E (5 x uitgekomen)

Level-E
Deze vampier soort moet je cht goed mee oppassen. ze zijn niet bepaald mooi. het tegen overgestelde. ze zijn gek van bloed. ze hebben zich verdiept in bloed dat ze niks anders willen. als je een bloed type hebt A,B negatief.....OPPASSEN!!!!!! ze zullen achter je aan komen!!!!!!
Gefeliciteerd.....Level-E

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • LucyParker

    Level A

    1 decennium geleden
  • VampireElf

    Level-D

    1 decennium geleden
  • xEvax

    Level A ^^

    1 decennium geleden
  • Voedsellike

    level a sowieso

    1 decennium geleden
  • Krios

    Level D. Waarom staat er: ze zijn niet echt bepaald mooi?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?