7 minutes of heaven - one direction.

Je zit samen met je bff en je broer in een hotel. Je hebt even het hotel onderzocht en gaat terug naar jou hotelkamer. Maar slimme jij. Jij gaat natuurlijk de verkeerde kamer in. Met een roder hoofd dan een tomaat kijk jij naar de 5 jonge mannen die voor je zitten. Voordat zij 1 woord kunnen zeggen val jij flauw. Na een paar minuten word jij wakker in de hotelkamer van die 5 o zo bekende mannen.( Serieus moet ik nog zeggen wie ze zijn?) Je broer en bff zitten om je heen. "[y/n] Doe je mee? We wilde net 7 minutes in heaven spelen?" Dit hoeven ze tegen jou geen twee keer te zeggen. Je zit al in het midden en hebt een voorwerp ingeleverd in de box. Wand net zoals iedereen moet je wat in de box doen.


maken op eigen risico
aparte versie

Mogelijke uitkomsten

armbandje (82 x uitgekomen)

Je mag als eerste iets uit de box pakken. Je voelt vele voorwerpen en pakt dan toch dat armbandje? Als je het eruit haalt is het je bff armband die jij en je bff hebben. "Gezellig." En zij trekt je mee de kast in. "Wat nu?" jij staat nog wat ontwenning tegenover haar. Maar zij lacht zich al een deuk. twee tellen later jij ook. Nu is het een wedstrijd wie lacht het er hards en na 7 minuten haalt, nee trekt je broer je uit de kast. Je bff sleur jij mee. Dit belooft nog een lange lachwekkende avond te worden.

Sleutelbos (20 x uitgekomen)

Als eerste steek jij je hand in de box. En meteen haal je hand eruit. Je ziet dat je een sleutelbos in je hand hebt en begint met gillen. Ze zijn van je broer van 15. Je bff licht in een deuk terwijl jij kunt huilen. Je broer krijgt van Harry een schouderklop en hij word steeds roder. "Komt er nog wat van?" Louis kijkt van jou naar je broer. "NEE, NEVER NOOIT NIET." Je broer zet het op het gillen en word opgetild door Louis en Harry. Jij word door je bff( van je vrienden moet je het hebben) en Zayn de kast in geduwd."Niet te luit wezen" zegt Harry tegen je als hij en Louis lang je heen lopen. Niall ligt dubbel van het lachen en Liam kijkt de hele tijd naar Niall. Hij is zeker bang dat Niall gaat stikken. De deur van de kast gaat dicht en je ziet dat je broer er ook in zit. Jij en je broer hebben allebei een hoek toegeëigend en bleven daar de rest van de tijd zitten. Als Harry jullie ophaalt met een big smile ren jij langs hem heen en verwijdt naar je hotelkamer. De rest van de avond ontloop je jou broer en jullie spreken er allebei nooit meer over.

Sok (15 x uitgekomen)

Voordat jij je hand in de bak kan steken heeft Harry zijn hand er al in gedaan. In zijn hand zitten oortjes met wortels erop. "Boobeer kom nu hier." Ze lopen de kast in en jij zou willen dat je dit nooit had gehoord. Na zeven minuten kijken jullie om je heen om te bepalen wie de pechvogel is die Larry moet storen. "Wie de laatst buigt voor de koning moet Larry storen." Iedereen gaat als een gek naar beneden na de woorden van Niall. "ha Liam, Jij bent de lul." Niall springt als een klein kind door de kamer. Liam loopt naar de kast en trekt hem open en kijk niet de kast in. "Larry time is over." Roept hij en rent terug naar de kring. Louis en Harry volgen hem. Harry heeft geen T-shirt meer aan en Louis zijn blouse zit zo dat je weet dat hij hem snel heeft aangetrokken. Ook heeft Harry een zuigzoen van hier tot Tokio in zijn nek. "Next." Zayn wilt er zo te zien geen aandacht meer aan besteden. "Ik ga nu." En je steekt je hand zo lomp in de box dat deze net niet valt. Lucky You. Je voelt in de box en als je iets zachts voelt haal je het eruit. Als je het ziet wat is, gooit je het weer neer. Je had een sok te pakken. "Het is een schone hoor." Liam kijkt je een beetje beteuterd aan. "Hoe moet ik dat weten." Niall schiet in de lach en na twee tellen doet iedereen dat. Niall's lach is gewoon te aanstekelijk. Half lachend tilt Liam jou op en loopt naar de kast. Als jou voeten weer de grond raken, valt de deur dicht. "Wat een geluk heb ik dat ik met z'n beauty in deze kast mag zitten." Jij leunt tegen een kastje en trekt meteen je hand terug. "Wat is dat?" Liam kijkt naar de plek waar net je hand was en vind een condoom."Ieuw." Jij rent de kast uit. Gillend. Liam gaat naar Louis toe en slaat hem in zijn gezicht. "Dat doe je niet in mijn hotelkamer." "Hoe krijgen ze dat in 7 minuten voor elkaar?" Niall kijkt een beetje wazig voor zich uit. "Dat wil ik niet eens weten."Zayn kijkt ons aan. "Kom, we gaan naar onze hotelkamer en laten deze twee achter op die van hun." "Wat hebben wij misdaan?" "Wat denk je zelf?" "Niks" "Wat jij met je niks." Harry, Zayn, Louis en je broer raken in een grote discussie en je bff lacht zich kapot. Niall kijk nog steeds naar Harry en Louis of ze het achtste wereldwonder zijn en Liam kijk jou aan. "Mag ik je nummer, dan kan ik je bellen voor een herkansing van onze 7 minuten." Fluistert hij in jouw oor. Je zegt niks terug. Pakt zijn mobiel en zet jou nummer erin. Paul komt binnen en stuurt de jongens naar bed. Paul is echt hun babysitter. Nu maar hopen dat Liam je snel sms.

Maandverbandje (18 x uitgekomen)

Als eerste steekt Louis zijn hand in de box en trekt ze er meteen weer uit. Hij heeft een maandverbandje. "Harry, kom maar mee." "He, dat is niet van mij." "Maar van wie dan?" Louis kijkt de kring rond. "Misschien van een meisje." "Nee Liam, het is van Niall. Omdat hij de rode vlag heeft uitgehangen." "Mag ik hem terug?" Iedereen kijkt nu jou aan. Je hand niks beters in je zakken. Louis geeft je het maandverbandje terug. En meteen trekt hij je aan je hand mee de kast in. Als de deur dicht is zie je niks meer. Als je om je middel twee armen voelt, gil je. "Ik ben het maar." Louis zijn stem vult de ruimte. "Kus me." Dat hoeft Louis geen twee keer te zeggen. Louis's zijn tong tikt tegen jouw lippen. Je geeft hem toestemming en daarna verkent Louis jouw mond. Op dat moment gaat de deur open en Harry staat daar met zijn hand om het middel van je bff. Zij rent naar je toe en knuffelt je."Ik heb een vriendje. Harry is van mij." "Ik ben blij voor je." Jij en je bff staan springen. "Eeh[y/n] Mag ik je nummer?" Louis staart naar zijn voeten. "Nee, Natuurlijk krijg je mijn nummer." Louis kijkt je vrolijk aan en Louis en jij wisselen nummers uit. Meteen krijg je een sms'je. Lieve [y/n] Be mine girlfriend. Je stuurt niks terug maar valt hem om zijn nek. En zoent hem. Beste 7 minutes in heaven ever.

Lensendoosje (15 x uitgekomen)

Na een half uurtje aan de zijlijn te zitten ben jij eindelijk aan de beurt. Je steekt je hand in de box en pakt er een raar doosje uit. "Wat is dat?" Je bff kijkt ook raar naar het soort van doosje. Je wilt het opendraaien, alleen pakt iemand het al uit je handen. Het is Niall. "Er zit vocht in, als je het open draait komt dat eruit." "Dus hij is van jou." "Heb jij lenzen?" Je bff kijkt Niall raar aan. "Ja." Niall pakt je hand en trekt je de kast in. "Do you know how beautiful you are?" "I'm not beautiful" "No, you are beautiful." "No, I'm not." Niall begint te lachen."O oh you don't you are beautiful. That's makes you beautiful. " Nu moet je ook wel een beetje lachen. Je kijkt naar Niall. Hij ook naar jou. Als jouw ogen die van Niall vinden en jullie gezichten komen steeds dichter bij elkaar. Je hoort een deur opengaan en zachtjes weer dicht. Maar veel meer krijg jij er niet van mee. Deze kus vergeet je nooit meer

Plakplaatje (11 x uitgekomen)

Voordat iemand anders ook maar in de buurt van de box kan komen zit jouw hand erin. Harry, Harry, Harry gaat er alleen maar door je hoofd. Je voelt goed aan alle voorwerpen en pakt het papiertje. Je haalt het eruit en het blijkt een plakplaatje te wezen. "He Niall, deze is volgens mij van jou." Zayn trekt het plakplaatje uit je hand en geeft hem aan Niall. "Ja, dag. Dacht het dus even niet He. Ik heb er iets anders in gedaan en heb geen plakplaatjes tot in tegenstelling van sommige." En hij kijkt Zayn boos aan. Ondertussen is Harry opgestapt en loopt naar je toe. Hij pakt je hand en trekt je de kast in. Nog geen twee tellen in de kast en zijn lippen zitten al op die van jou. Na nog geen twee minuten zitten zijn handen al onder jouw T-shirt en in de derde minuut is je T-shirt uit. Die van hem volgt ook heel snel. Jullie lippen gaan bijna niet van elkaar af. Al snel is ook jouw broek uit en je loopt te prutsen met de zijne als de deur open gaat en er een getraumatiseerde Nialler staat. "Dit had ik nooit willen zien." Hij loopt, nee rent terug en gaat op Liam's schoot zitten. Jij bloost naar Harry. "Dat was gênant" Jij begint te lachen en even later lacht Harry ook. "Kom vanavond hier weer heen. Dan kunnen we het afmaken als je wilt." En met die woorden verlaat Harry de kast.

Sleutelhanger (31 x uitgekomen)

Na een tijdje ben jij aan de beurt. Je krijgt de box en graait erin. Als je hand eruit komt hou je een sleutelhanger in de vorm van een klavertje vier vast en er staat Niall in. "Niall, zo te zien moeten wij." Niall kijkt je aan en schut schattig zijn hoofd. "Die is van mij." Zayn die naast je zit kijkt je aan. "Wat moet jij met klavertjevier sleutelhanger met Niall erop?" Liam kijkt van Niall naar Zayn. "Ik heb er ook een." Zegt Niall zacht en laat hem zien. Het is een spiegel met Zayn erin graveert. "Het zijn een soort van bff ketting." " Aaah dat is schattig." Nu kijkt iedereen naar jou en je bff. We zijden dat namelijk precies tegelijkertijd. "Dat was eng." Louis kijkt jou en je bff aan alsof jullie gek zijn verklaart. "Je went eraan." "Bedankt he, broertje van me." "Ga Zayn zoenen of zo." "Waarom zou ik Zayn gaan zoenen?" "Omdat jij en Zayn aan de beurt zijn." "Ooh ja." Je was het alweer vergeten. Slim bezig [Y/N]. "Mag ik je ontvoeren?" "Ja hoor." Zayn staat op en gooit jou over zijn schouder. Hij zet je pas neer als jullie in de kast zijn. "Hebben jij en Niall wat?" Zelf in het zwakke licht van de lamp zie je Zayn blozen. "Aah, Dat is zo schattig." "Alleen weet ik niet of Niall ook van mij houd." "Zeg wat je voor hem voelt en ga naar hem." Zayn wilt al naar de deur lopen, bedenkt zich en loopt terug. "bedankt." "waarvoor?" "Alles." hij geeft je een zoen op de wang. "Weet je Zayn dat je strakst op twee manieren de kast uit komt?" Hij kijkt je raar en schiet in de lach. "Hopelijk worden wij goede vrienden." "Dat hoop ik ook."

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Gunderson

    ik ga met mijn broer hahahaahahaha

    8 jaar geleden
  • Mamoet

    Vervolg!!!!

    1 decennium geleden
  • Melanie_x

    OMG die laatste zin van ZaynxD

    1 decennium geleden
  • xxDutchy

    doe eens lekker gek SOK !!!
    wie krijg ik LIAM !!! <3 <3

    1 decennium geleden
  • SunnyGirl

    plakplaatje hahaha ik ben er ook een fan van hahaha

    vervolg?????????*puppy oogjes*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?