Welke quizletfunctie zou bij jou passen?


Wou je altijd al weten welke quizletfunctie bij jou zou passen? Twijfel dan niet en maak deze quiz.
Deze quiz geeft een suggestie met enkele voor- en nadelen. Wie weet zou je een geschikte collega zijn om het grote team te vervolledigen?

Test het uit!

Mogelijke uitkomsten

Moderator (11 x uitgekomen)

Jij zou misschien ooit wel eens moderator worden. Jij bent iemand die niet afziet van hard werk zoals fora doorspitten, wekelijkse nieuwsbrief, wedstrijden op orde houden en organiseren, ellenlange lijsten meldingen afhandelen,… Je zou veel op de voorgrond van Quizlet staan. Dat brengt ook veel kritiek en een beperkte eigen mening met zich mee. Als moderator heb je nu eenmaal een voorbeeldfunctie dus kan je jezelf niet altijd even goed verdedigen. Dat komt ook mede door de zware geheimhoudingsplicht. Moderator zijn is een zware, maar lovende erejob.
Zou je het zien zitten?

Bčtareader (26 x uitgekomen)

Wie weet ben jij diep van binnen een bètareader. Deze zijn meester in de Nederlandse taal en door hun expertfunctie zijn zij degenen die je daar het beste mee kunnen helpen. Zij zullen de hoofdstukken lezen en feedback op geven. De zware kant van bètareader zijn, is dat de aanvragenlijst best lang is. Ongeduldige aanvragers de baas kunnen zijn, is dan wel een must.
Zou je het zien zitten om een bètareader te zijn?

Bemiddelaar (98 x uitgekomen)

Bemiddelaar zijn, is een functie die je minder hard ziet dan een moderator of bètareader. Een bemiddelaar zit meer achter de schermen. Zij zijn specialisten in feedback geven in moeilijke situaties, zowel tussen users als op het modforum. Zij garanderen dat de moderators objectieve beslissingen nemen en geven zelfs suggesties. Het moeilijke aan deze functie is dat je steeds met moderators werkt en niet teveel in de moderatorfunctie mag kruipen. Ook bemiddelaars zitten vast aan de zware geheimhoudingsplicht.
Lijkt je dit een leuk erebaantje?

Columnist (41 x uitgekomen)

De columnist is misschien de minst gekende functie. Ze zitten ook helemaal verborgen bij ‘Overige’ en zijn geen crewfuncties. Dus zij zitten deels op de achtergrond genageld, maar columnist zijn is een erebaantje met vele leuke kantjes. Je kan steeds je eigen mening vertellen en hebt enorm veel vrijheid. De enige verplichting die je hebt, is om de twee weken een column schrijven.
Wat vind je van deze functie?

Statistieken

Statistieken

Reageer (33)

  • AlphaWolve

    Bètareader. Kijk, dat is iets wat me leuk lijkt. Verhalen mogen lezen en alle fouten eruit kunnen halen. Purrfect

    6 jaar geleden
  • StarTrekkie

    Bemiddelaar.

    7 jaar geleden
  • Writex83

    Bemiddelaar

    7 jaar geleden
  • Klaar

    Haha, ik heb deze quiz twee keer gedaan (de eerste was een paar maand terug) en ik ben columniste en bemiddelaar uitgekomen. Woops.

    9 jaar geleden
  • Nonnatus

    Bemiddelaar, mijn ambitie.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?