Welke story zal ik beginnen?

Ik heb dus meerdere ideeën voor verhalen maar ik weet niet wat ik zal doen. Hopelijk helpen jullie mij eruit!
Ik heb namelijk vaak ideeën voor verhalen maar vindt het moeilijk om ze allemaal uit te merken, dit soort ideeën voornamelijk: een meisje vind op een dag een lijk in haar kast, een stervende man laat een vloek achter op zijn jongste dochter en een jongen doet er alles aan om te winnen, hij zou er zelfs een moord voor doen. Ik heb een paar ideeën op een rij gezet en dan zie ik wel welke het meest in de smaak valt.

Mogelijke uitkomsten

Een plank terug in de tijd. (4 x uitgekomen)

Bo en Mark fietsen na school nog even langs de grote haven, daar ligt een replica van een groot oud zeilschip aangemeerd. Ze krijgen het voor elkaar om aan boord te komen en kijken hun ogen uit. Echter, als ze terug naar hun fietsen willen gaan blijkt dat ze in de tijd zijn beland waar het schip nog vaart, eeuwen geleden! Intussen lijkt Mark steeds meer te vergeten over hun oude bestaan, terwijl Bo nog elke dag terug denkt.

De oude eik (15 x uitgekomen)

Vlak achter het huis van Merle staat een grote oude eik, het is een reusachtige boom en ze kijkt er altijd vol ontzag naar. Als Merle een keer hoger in de boom klimt dan normaal komt ze achter een groot geheim, ze kan gesprekken voeren met de boom! Ze hoort zijn stem in haar hoofd en ze kan hem alles vragen. De boom vertelt haar alles over het verleden. Maar het milieu verslechtert en de boom wordt ziek. Kan Merle hem ooit redden of gaat hij samen met alle geheimen ten onder?

sun, moon, sea and a shadow (25 x uitgekomen)

De drie zusjes Sol(zon), Luna(maan) en Mare(zee) Doije komen uit een dreuzel gezin en worden toegelaten op zweinstein.
Als ze daar aankomen doet de sorteerhoed echter een eigenaardige voorspelling en alles wijst er op dat het met de drie zusjes te maken heeft.

Ik ben hier al aan begonnen maar nooit verdergegaan, dit is de link naar de story:
http://www.quizlet.nl/stories/123469/sun-moon-sea-and-a-shadow-hogwarts/

Zonder niets (0 x uitgekomen)

Als Nora op een dag wakker word is haar zusje Myra weg, haar bed is leeg en ze lijkt van de aardbodem verdwenen te zijn. Nora en haar ouders zijn er kapot van, niemand weet waar Myra heen is en of ze haar ooit nog terug zullen zien. Nora geeft zichzelf de schuld van Myra's verdwijning en zinkt weg in verdriet. Tot haar beste vriend met het idee komt om een kralen ketting te kopen en er elke dag een kraal aan te maken voor Myra, iedere keer in een andere kleur. Maar als de kleuren op zijn maakt Nora een drastisch besluit waarvan ze nooit meer terug zal kunnen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Slughorn

    Het zijn allemaal wel leuke ideeen (:

    1 decennium geleden
  • _Meraki_

    Oude eik, ik denk dat ik zonder niets het leukst vind.
    Xx

    1 decennium geleden
  • MrStark

    Oude eik. Lijkt me best wel een awesome verhaal :3

    1 decennium geleden
  • XxforeverxX

    Sun, moon, sea and shadow....
    Mijn lijkt zonder niets het leukst...:$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?