Wat weet jij over autisme?

Ik heb deze quiz speciaal voor mijn neefjes en mijn nichtje gemaakt maar ook een beetje voor mijzelf. Allevier hebben wij autisme mijn noudste neefje PDD NOS, Mijn jongste neefje ADHD, Mijn nichtje een gedragstornis en ik heb NLD. Op de basisschool ben ik hiermee erg gepest en de leraren dachten dat ik niet goed was. Gelukkig ben ik na de basisschool naar het speciaalonderwijs gegaan waar ik erg gelukkig ben.

Ik hoop dat jullie veel plezier hebben met de quiz!

xxxx marije

Mogelijke uitkomsten

Je begrijpt het! (395 x uitgekomen)

Waarschijnlijk wist je al wat autisme was en begreep je het ook een beetje mooi!

Jij begrijpt het niet goed (87 x uitgekomen)

Het is niet erg dat je niks weet van autisme ik heb hier een link van een site die je alles verteld wat je moet weten ;)

http://www.autismeinbegrijpelijketaal.nl/

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • Jumbie1corn

    ik begrijp het. duh, ik heb zelf ahd pdd-nos en nld volgens de psychiater. en 5 jaar later na dat hij die diagnose heeft gesteld zei hij dat waarschijnlijk zijn eigen diagnose fout is. ik heb wel veel moeite met rekenen maar ik ben goed in taal.

    9 jaar geleden
  • XteardropsX

    voor de mensen die niet wisten wat nld is:

    nld is een autisme waar de twee hersenen niet samen willen werken en dat je daarom het moeilijk vindt om dingen gelijk te snappen. een voorbeeld van mij is dat ik op een bijzondere manier mijn veters moet strikken of dat ik bij de kookles niet goed een ui kan snipperen. mensen met nld zijn met een aantal dingen hoogbegaafd maar met een aantal dingen zijn ze ook weer laagbegaafd, bij mij is dat hoogbegaafde aardrijkskunde en geschiedenis en het laagbegaafde is bij mij rekenen en begrijpend lezen. er is ook onderzocht dat nld zeldzaam is maar dat geloof ik niet want ik hoor en lees heel vaak verhalen over mensen met nld. ik hoop dat de beschrijving een beetje goed was? ;)

    9 jaar geleden
  • Feliesss

    Ik begrijp het!

    9 jaar geleden
  • Aimeery7

    ik begrijp het.... -.-'' ik heb zelf PDD NOS dus ik weet er wel wat van ;)

    9 jaar geleden
  • BastilleDan

    Ik begrijp het !!!
    moet ook wel he ... maandag komt de uitslag van mijn test of ik autisme heb :s
    Vind het aan de ene kant best spannend om de uitslag te horen,maar aan de andere kant dan weet ik wel waarom ik anders denk en doe.
    maar goeie quiz echt !

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?