Waar zal jij je volgend lief ontmoeten?

Wanhopig op zoek naar een lief, maar geen idee waar je hem zou kunnen tegenkomen? Ontdek hier of je gewoon Facebook moet openklikken of toch beter je huis uitkomt!

Mogelijke uitkomsten

Op Facebook (29 x uitgekomen)

Jij wilt liever eerst online met iemand praten voor je in het echt afspreekt. Aarzel dan ook niet om een berichtje te sturen naar je huidige crush. Like wat posts op z'n wall en voor je het weet kan je je relatiestatus aanpassen van 'single' naar 'in een relatie'!

Op een feestje (15 x uitgekomen)

Jij bent zo sociaal dat je overal nieuwe vrienden maakt. Iedereen kent jou en de kans is dan ook groot dat je je volgende crush op een feestje tegenkomt.

Op een concert (6 x uitgekomen)

Jij bent constant bezig met nieuwe muziek te ontdekken. Hou dus je ogen open tijdens het volgende concert van een van die bands. Er zal ongetwijfeld een jongen in het publiek staan met wie je op dezelfde golflengte zal zitten.

In de klas (12 x uitgekomen)

Jij bent extreem nieuwsgierig en altijd op zoek naar een intellectuele uitdaging. Ga op zoek naar een jongen in je klas die even leergierig is en stel voor om samen aan een taak te werken. De ideale manier om elkaar beter te leren kennen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • weirdsister

    Concert, :3

    9 jaar geleden
  • XxLindaxX

    Facebook, haha. Nouja ik heb het niet zo op cyberliefde

    9 jaar geleden
  • Pencils

    Op Facebook.

    Ik ben echt een pussy, hahhaha

    9 jaar geleden
  • laura50

    op een concert (Y)(Y) ik heb al een vriendje (K)(K)

    9 jaar geleden
  • BAP4EVER

    Feest

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?