Wat is jouw meidenfilm-factor?

Iedereen kan een duizendtal films opsommen die zo romantisch zijn dat je er bijna geïrriteerd van zou raken en grotendeels gaan over mooie jurken en eindfeesten. Meidenfilms zijn hét ingrediënt voor een gezellige vriendinnenavond.
Ben jij net als ik verslaafd aan die cliché films die iedereen al honderden keren gezien heeft? Test het hier.

Mogelijke uitkomsten

Meidenfilmverslaafde! (37 x uitgekomen)

Of je het nu graag toegeeft of niet, jij kijkt graag een romantische komedie tussendoor. Om eerlijk te zijn, welk meisje heeft niet op z'n minst één typische meidenfilm gezien? Jij bent wel een echte kenner, geen enkele film heeft nog geheimen voor je.

Meidenfilmhater (15 x uitgekomen)

Zodra iemand een romantische komedie uit de DVD-kast haalt, duik jij onder de sofa. Dat gezwijmel en gewinkel is niets voor jou, en als je wel een film in dat genre ziet, probeer je die zo snel mogelijk uit je geheugen te wissen. Geen probleem, er zijn genoeg actiefilms, horrorfilms of wat je ook maar wilt zien op tv.

Filmhater (1 x uitgekomen)

Jij bent het helemaal niet op films! In jouw vrije tijd doe je veel liever andere dingen en niemand krijgt jou een bioscoop binnen. Geen probleem! Er zijn veel interessantere hobby's waaraan je je uren kan besteden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • XxforeverxX

    Meiden film avond verslaaafde :P
    Ik hou er van om gezellig met mijn vriendinnen te zitten en dan een film te kijken.. maar ik ben ook weer niet verslaafd xD denk ik..
    Vanavond ga ik wel met vriendinnen films kijken (cool)
    Ik hou ook van spannende films! (yeah)
    Leuke quiz (baby)

    9 jaar geleden
  • TomlinsonL

    Meidenfilmhater.. Jupp films kijk ik ook al niet echt vaak. Maar ondanks dat ik meidenfilms niet ecbt leuk vind vond ik the fault in our stars echt geweldig!! Maar ja ik kijk nogsteeds liever naar war horse

    9 jaar geleden
  • Schack

    Meidenfilmverslaafde.
    Het leuke is dat ik geen van de films waar jij vragen over stelde heb gezien. Behalve één of twee.

    9 jaar geleden
  • Namelessshanti

    Meidenfilmsverslaafde :P
    Ik ben niet extreem verslaafd ofzo, maar het zijn wel films die ik graag kijk
    en mijn vriendinnen houden er gelukkig ook van (Behalve 1, die wilt altijd actiefilms zien, wordt dus elke keer weer een discussie als we een film gaan kijken xD)

    9 jaar geleden
  • WonHakWoon

    Meidenfilmhater, klopt gek genoeg wel. Ik ben meer van dansfilms en films als The Last Airbender, 2012 en films die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?