Kun je tegen een blunder?

Leer nu hoe erg jij je flaters slaat!

Mogelijke uitkomsten

Wat een Ramp!! (12 x uitgekomen)

Voor jou is een blunder een enorm drama! Elke keer dat jij een flater slaat, wil je het liefst door de grond zakken. Waarna je begint te piekeren over wat je hebt gedaan. Het probleem is dat je met die houding helemaal niets bereikt, behalve dan dat je je nóg ellendiger voelt. Je kunt het jezelf beter vergeven en ervoor zorgen dat je die fout niet nog eens maakt!

Je doet je best. (23 x uitgekomen)

Je doet je best om je te verzetten tegen het blundergevoel, maar het idee dat je een fout hebt gemaakt, maakt je echt razend. Probeer te aanvaarden dat je niet zo perfect bent als je zou willen! Doe niet zo gestresst en probeer om je fouten te lachen: dan voel je je niet zo rot als je een flater slaat. Humor helpt altijd!

Je redt het wel. (13 x uitgekomen)

Je slaag erin om al je blunders te overleven en bovendien probeer je ook om eventuele schade te repareren, ook al is dat soms moeilijk (vooral als je bang bent dat je iemand hebt gekwetst og beledigd). Maar geen zorgen: fouten maken is heel normaal, en het is net zo normaal om het lastig te vinden je fouten weer goed te maken. Met verstand en gevoel lukt het best!

Iets té makkelijk! (7 x uitgekomen)

Jij bent niet meer voor een blunder meer of minder. Je bent niet op je mondje gevallen, en met wat brutaliteit red jij je altijd uit lastige situaties. Wat er ook gebeurt, jij verlaat het strijdperk met opgeheven hoofd. Knap, maar denk ook eens aan anderen: wat gevoeligheid en aandacht doet niemand kwaad!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ecool1999

    je redt het wel bedankt ik ben blij met mijn uitslag(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?