welke jongen uit mijn wereld is jou type??

okee dit is het vervolg op wie ben jij uit mijn wereld dus enjoooy

Mogelijke uitkomsten

Collin (10 x uitgekomen)

[img]http://data2.whicdn.com/images/110908437/thumb.jpg[/img]

Collin is een populaire jongen die veel aandacht krijgt van de meisjes. Collin heeft een vriendin Jess maar hij is niet erg blij met haar want ze is erg druk en ze wil veel aandacht en daar houdt Collin niet zo van. Collin houdt veel van boeken en hij is heel erg slim hoewel niemand dat in de gaten heeft bekijkt hij de wereld aan de zonnige kant.

Stan (23 x uitgekomen)

[img]http://data2.whicdn.com/images/110915537/thumb.jpg[/img]

Stan is een echte bad boy die graag flauwe opmerkingen maakt en stiekem wel eens achter de school blowt. Hoewel hij allemaal van die domme dingen doet kan hij stiekem wel heel heel heeel erg lief zijn en hij is knuffel verslaafd dus hij is prima voor jou.

Pete (18 x uitgekomen)

[img]http://data2.whicdn.com/images/110844663/thumb.jpg[/img]

Pete is een echte klassenclown en hij is de beste vriend van Stan. Pete is niet erg succesvol bij de meisjes en dat ligt niet aan zijn uiterlijk want hij heeft best wel een leuk koppie om te zien maar het gaat vooral om zijn gedrag. Hij vind zichzelf vaak grappig en daar knappen meisjes op af maar toch Pete is een geweldige jongen en hij is ook nog eens een topkok.

Alexander (20 x uitgekomen)

[img]http://data1.whicdn.com/images/110898138/thumb.jpg[/img]

Alexander is een loner emo boy die er vaak depresief bij zit. Alexander speelt prachtig gitaar en hij zingt ook en heel soms danst hij maar dat is alleen als hij zijn dag heeft. Alexander zal altijd zijn liefje beschermen ook al moet hij er zelf om lijden.

Nigel (29 x uitgekomen)

[img]http://data1.whicdn.com/images/110900818/thumb.jpg[/img]

Nigel is een geweldige lieve jongen. Hij is goed voor de mensen,dieren en zelfs de planten en hij is ook nog eens vegetarier. Er word vaak misbruik van hem gemaakt omdat hij zo lief is en hij is best naief.

Johnny (2 x uitgekomen)

[img]http://data3.whicdn.com/images/96124781/thumb.jpg[/img]

Johnny is een skaterboy die door zijn schattigheid elk meisje aan de haak slaat alleen onze Johnny is soms een beetje arrogant.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?