Welke speler ben jij in het Zwerkbalteam?

Wat is jouw functie in het Zwerkbalteam? Seeker, Keeper, Chaser of Beater?

Mogelijke uitkomsten

Seeker (73 x uitgekomen)

Jij bent de Seeker! De Seeker oftewel Zoeker moet proberen de Golden Snitch te pakken te krijgen, die is namelijk 150 punten waard. Als de Seeker de Snitch eenmaal heeft gevangen stopt de wetstrijd en heeft het team van de Seeker die de Snitch heeft gevangen gewonnen.

Keeper (5 x uitgekomen)

Jij bent de Keeper! De Keeper oftewel Wachter zorgt ervoor dat het andere team niet kan scoren. Hij of zij moet dus de hoepels beschermen en zorgen dat de tegenpartij geen punten maakt.

Chaser (49 x uitgekomen)

Jij bent 1 van de drie Chasers! De Chasers oftewel Jagers hebben als taak punten te scoren voor het team. Een punt wordt gescoord door de Slurk door 1 van de drie hoepels te gooien. Wanneer dat gedaan is krijgt het team er 10 punten bij.

Beater (2 x uitgekomen)

Jij bent 1 van de twee Beaters! De twee Beaters oftewel Drijvers hebben als taak om het vijandige team te dwarsbomen. Dit doen ze met behulp van de Beukers. De Beaters beschikken namelijk over korte knuppels, een soort van verkorte honkbalknuppels, en met deze knuppels slaan ze de Beukers in de richting van het vijandige team. Tegelijkertijd verdedigen ze hun eigen teamgenoten ook tegen vijandige inkomende Beukers.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?