Welk type persoon ben jij?

Kom hier te weten welke persoon je bent!

Mogelijke uitkomsten

Geweldadig (20 x uitgekomen)

Je bent nogal agressief. Wanneer iets niet naar jouw zin gaat, zie je meestal geen andere optie dan geweld of een grote mond en gemene woorden.
Tip: voordat je reageert, is het een goed idee om een paar tellen rustig in- en uit te ademen. Misschien in je woedeaanval daarna al voorbij...

Aardig (53 x uitgekomen)

Jij bent een aardig persoon. Iedereen mag je, omdat je altijd weet hoe je het best kun reageren. Je houdt altijd rekening met de gevoelens van anderen en zorgt altijd voor de meest democratische oplossing. Je weet je aandacht perfect te verdelen tussen je vrienden en jezelf.
Tip: doe zo voort!

Verlegen (69 x uitgekomen)

Jij bent een verlegen type. Wanneer er iets gebeurt wat je niet hebt gepland, duik je bang werd. Meestal probeer je de aandacht van jezelf af te leiden. Je staan niet graag in de spotlights en ook je eigen gevoelens durf je maar moeilijk te uiten. Voor je eigen ideeën kom je nauwelijks op omdat je bang bent voor de kritiek van anderen.
Tip: durf jezelf te zijn. Iedereen op deze aardbol is anders en dat is niet erg. Ook jij mag er zijn! Voor verlegen types is het meestal moeilijk om er echt bij te kunnen horen. Overhaast daarom niks. Neem kleine stapjes. Eerst voeg je je bij een gesprek en voordat je het zelf weet durf je je mening te geven en leer je toffe mensen kennen!

Slim (9 x uitgekomen)

Je bent slim en je bent er trots op! Niemand is zo slim als jij en af en toe durf je mensen daar ook wel eens mee te kleineren. Jouw punten op school zijn altijd goed en wanneer er een fout is, ben jij de eerste die dat opmerkt. Jij staat altijd open voor nieuwe uitdagingen en houdt ervan om anderen te helpen met hun schoolwerk.
Tip: probeer je minder vaak als de betweter van de groep te gedragen. Mensen krijgen een fout beeld van je, ze denken dat je al je tijd in je schoolwerk steekt en amper iets tofs doet. Wat natuurlijk wel het geval is! Durf over andere dingen te praten dan over je geweldige schoolresultaten. Soms voelen mensen zich dom in jouw buurt.

Creatief (108 x uitgekomen)

Voor een probleem, kom jij altijd met de meest originele oplossing. Soms ben je een beetje verward, maar dat is omdat er zo veel ideeën in je hoofd zitten. Je houdt van teken, schilderen, schijven of iets anders waar je je gevoelens in kan uiten.
Tip: zorg ervoor dat je schoolwerk niet lijdt onder je vele hobby's...

Raar (18 x uitgekomen)

Jij bent een beetje de prettig gestoorde van al je vrienden. Je maakt altijd grapjes en hebt er geen moeite mee om iemand op te beuren. Soms zeg je eens iets randoms, maar dat is net wat jou jou maakt.
Tip: soms hebben je vrienden nood aan een echt goed gesprek en niet iemand die hen constant voor paal zet. En ook leerkrachten dulden die lachbuien niet altijd.

Verslaafd (21 x uitgekomen)

Gast, je hebt echt een probleem. Denk je ooit wel eens aan iets anders dan eten?
Tip: praat erover met een psycholoog!

Statistieken

Statistieken

Reageer (41)

  • natashaxoxo

    geweldadig lol true

    7 jaar geleden
  • MaximeDePro

    LOL ik ben verslaafd (klopt helemaal niet(een heeel klein beetje maar))

    7 jaar geleden
  • Jouska

    Creatief ^.^

    8 jaar geleden
  • Gwenbvsrga

    IK BEN GEWELDDADIG MUHAHAHHAHA
    Hoezo tot tien tellen? Fuck dat ik heb wel wat beters te doen zoals Gone lezen xD
    PLOTTWISTTTTTTT IK LEEF NOG :D

    8 jaar geleden
  • hogwartsgirl_

    Aardig! (H)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?