Wat voor hipster ben jij?

Te grote brilmonturen, starbucks drankjes, en een enorme nood om "anders" te zijn. Iedereen kent het concept hipster wel, maar wat voor hipster ben jij? Pas op, de antwoorden kunnen mainstream zijn.




Kudo? Reactie? ^^

Mogelijke uitkomsten

Jij ben een DIY hipster (124 x uitgekomen)

Jij ben een DIY hipster. Als jij een leuk truitje koopt kun je het niet laten er studs op te kleven, misschien de mouwen wat korter te knippen, en er patches op te naaien. Al die hippe recepten van op Pinterest maak jij zelf, en pas je uiteraard aan. Jij hecht groot belang aan recycleren, maar wilt toch vooral uniek zijn.

Jij bent een Ironische Hipster (234 x uitgekomen)

Ray-ban zonnebril? Check. Bretellen? Check. T-shirt met een uitspraak? Check. Baard of snor-ketting? Check.
Jij wil vooral ironisch zijn en lachen met het hele hipster gebeuren. Ondanks dat geef je niet graag toe dat je deze stijl cool vind, wat net ironisch is. Duh.

Jij bent een Folk Hipster (87 x uitgekomen)

Laat me raden, jij hebt minstens drie kledingstukken met Aztec-patroon op. Jij draagt graag lange rokken en bloemen in je haar, en Mumford And Sons waren de beste band tot ze mainsteam werden. Hoogstwaarschijnlijk heb je ook ergens een banjo liggen, en als dat te moeilijk is een mondharmonica.

Jij bent een Nerd Hipster (76 x uitgekomen)

"Ik heb alle 151 Pokémon gevangen," roep jij trots terwijl je de nieuwste aflevering Doctor Who kijkt. Jij kent het verschil tussen Marvel en DC en je huid is bijna doorzichtbaar omdat je zo vaak binnen zit. Fysica en neurowetenschappen lijken je interessant, maar oud-Libanees/Japans/... heeft zo ook zijn charmes. Communiceren met andere mensen gaat niet zo makkelijk, maar dat is ok want Sheldon uit The Big Bang Theory heeft het ook soms lastig.

Jij bent een Vintage Hipster (43 x uitgekomen)

Elke week ben je wel te vinden in tweedehands winkels, en je loopt luidop te dromen over Don Draper en hoe mooi de Fifties wel niet waren. Hoge taille, peter-pan bloesje en je sokken zijn hoog opgetrokken. Cupcakes maken is je favoriete bezigheid en oude Rock N Roll is je favoriete muziekgenre. Waarschijnlijk vraag jij je ook af waarom mannen geen gentlemens meer zijn als vroeger.

Ik ben geen hipster! (114 x uitgekomen)

"Ik ben geen hipster, ik ben Indie! Ik heb écht een bril nodig!" roep jij snikkend als iemand durft te zeggen dat jij hipster bent. Uit kwaadheid laat jij je witte Iphone4S vallen en gooi jij je Starbucks Frappucino over iemand heen. Jij vond beanies al leuk voor het mainstream was, en dat ruitenhemdje is tweedehands. Gouden regel, als je weet wat hipster zijn inhoudt, is de kans groot dat jij er eentje bent.

Jij bent een gezonde hipster! (37 x uitgekomen)

Jij weet hoe je Quinoa uitspreekt, hebt alle gluten uit je leven geband en doet elke ochtend Yoga. Gojibessen met havermout is je favoriet onbijt. Jij zweer bij Veganisme want dierenleed is onrechtvaardig. De "30 days ab-challenge" is jou te min, jouw kruiden kweek je zelf. Openbaar vervoer of een auto is uit den boze, een fiets heeft namelijk geen schadelijke uitlaatgassen. En de kans is groot dat jij espadrilles draagt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (24)

  • Niall_Horan

    folkshipster, uhm sure, wat jij wilt XD

    9 jaar geleden
  • Veins

    Folk Hipster. Neh niet echt (:
    Maar leuke quiz!

    9 jaar geleden
  • TrickyPossum

    Jij bent een Folk Hipster.....niks klopt wat daar staat xd

    9 jaar geleden
  • Befour

    DIY-hipster? Nah.

    9 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Een ironische hipster:P

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?