Ben jij behulpzaam

Vind jij het leuk om andere mensen te helpen? Of heb je een hekel aan mensen en wil je het liefst zo min mogelijk met ze te maken hebben. Altijd al benieuwd geweest of je behulpzaam bent? Doe dan deze quiz en kom er direct achter!!!

Mogelijke uitkomsten

Jij bent heel behulpzaam (8 x uitgekomen)

Jij bent enorm behulpzaam! Zie jij een oud omaatje omvallen bij de brievenbus, ben jij er snel bij om haar op te vangen, haar brief te posten en tot haar dood zal jij voor haar zorgen. Vergeet niet om goed voor jezelf te blijven zorgen!!

Jij bent een beetje behulpzaam (18 x uitgekomen)

Jij helpt wel eens mensen, maar vooral niet te vaak. Eigenlijk zit je het liefst op je kamer zonder al te veel mensen om je heen. Maar wees niet getreurd: Er is altijd ruimte voor verbetering bij iedereen. Ga eens wat vaker naar buiten en kijk om je heen naar mensen die hulp nodig hebben!

Jij bent asociaal en totaal niet behulpzaam (1 x uitgekomen)

Voordat jij eens iemand zal helpen moet er heel wat gebeuren. Eigenlijk help je alleen mensen als je er geld voor krijgt. Meestal lig jij in een stoel niks te doen terwijl er om je heen mensen aan het werk zijn die wel wat hulp zouden kunnen gebruiken. Schaam je en ga direct helpen!!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Lisa754

    ik ben een beetje behulpzaam, dat klopt wel leuke quiz nienkie ;)

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    Beetje klopt

    9 jaar geleden
  • BajanCanadian

    Ik ben heel behulpzaam. Jep, ik cijfer me helemaal weg voor anderen.

    9 jaar geleden
  • Nagusamu

    Een beetje behulpzaam, de beschrijving klopt helemaal :P

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?