Wie uit de film ben jij?

Op wie van de vijf hoofdpersonages lijk jij het meest?

- Dit is een quiz voor mensen die mee gaan doen in onze film, anderen zullen er waarschijnlijk niets van begrijpen -

Ik heb deze opzettelijk voor de uitleg van het verhaal gemaakt, zodat je er helemaal blanco in gaan.

Het nieuwe concept speelt zich af in een koninkrijk waar de koning beschermd wordt door 'De Degendragers', een orde die hiervoor getraind is en een eed gezworen heeft. De Degendragers staan nogal hoog in aanzien. Het gaat over de verbannen Degendragers die in het bos leven maar nog steeds opdrachten uitvoeren van hun aanvoerder, om hun koning te beschermen.
DIT IS WAAROVER HET GAAT, DIT IS NIET DE VERHAALLIJN.

De moreense garde is een soort sekte die principieel tegen de koning is.

Zo dit waren de woorden die je moet weten om de uitleg van de personages te snappen xD

VEEL PLEZIER!

Pin jullie btw niet te veel vast op de uitkomst voor de rolverdeling wsl komen er echt 3 mensen met dezelfde uitslag of zo. Bovendien is dit op wie je lijkt, wie je wil spelen moet je lekker zelf bepalen.

Mogelijke uitkomsten

Odin (13 x uitgekomen)

Odin is heel spontaan en vrolijk. Ze komt uit een familie in de middenstand en is bij de Degendragers gegaan om roem en avontuur. Ze kan soms nogal ijdel zijn en heeft het beste met mensen voor, tenzij ze ze echt haat. Hoewel zij en Gaya tegenpolen zijn, zijn ze beste vriendinnen. Odin is goed met pijl en boog en neemt meestal geen blad voor de mond. Ze kan goed op mensen inspelen door de waarheid nogal te verdraaien (of ronduit te liegen).

Gaya (1 x uitgekomen)

Gaya is vroeger piraat geweest. Ze kan nogal onverschillig zijn en vecht het liefste door andere mensen schrik aan te jagen. Ze heeft er een enorme hekel aan als mensen zich aanstellen. Ze is heel vriendelijk maar soms sociaal een beetje teruggetrokken. Ze heeft niet de behoefte om haar gevoelens open en bloot aan iedereen te laten zien. Ten eerste niet omdat ze niet tegen die aanstellerij kan en ten tweede omdat ze daar slechte ervaringen mee heeft uit haar piratentijd.
Over het algemeen is erg vrolijk en probeert ze nooit te veel over dingen in te zitten.

Athia (5 x uitgekomen)

Athia wordt gezien als het hart van de drie. Maar in werkelijkheid is ze niet degene die het meeste doet. Ze vind mensen óf heel aardig óf totaal niet aardig. Ze heeft vroeger bij de Moreense Garde gezeten, en is daar ontsnapt. Daarna is ze bij de Degendragers gegaan en heeft ze haar verleden verzwegen, omdat de garde een gezworen hekel heeft aan de koning.
Ze is vaak uit op wraak, eerst door bij de Degendragers te gaan en later door rechtstreeks de confrontatie met de garde aan te gaan. Vergeven doet ze niet, zelfs niet als ze weet dat ze onredelijk is. Athia is iemand waarmee je geen ruzie wil hebben.

Kaera (0 x uitgekomen)

Kaera is recentelijk ontsnapt uit de Moreense Garde (sekte). Ze is sterk en slim. Ze vertrouwt mensen niet snel, maar mensen die ze vertrouwt, vertrouwt ze dan ook blindelings.
Ze komt van de Zomereilanden, die buiten het koninkrijk liggen. Voor ze bij de Moreense Garde kwam, is ze naar het koninkrijk verhuisd om bij een oom en tante in de stad te gaan wonen. Toen hun huis afbrandde kon ze nergens terecht en is ze bij de garde gekomen.
Kaera is gewend om voor zichzelf te moeten opkomen. Ze vertrouwt blindelings op Athia, hoewel Athia argwanend naar haar is. In het begin is ze terughoudend om zich bij de groep aan te sluiten. Om ze te helpen moet ze eerst het vertrouwen winnen.

Daël (7 x uitgekomen)

Daël is heel ambitieus en kan nogal naïef zijn. Ze heeft grootse dromen, die niet helemaal in de verwachte vorm uitkomen.
Daël reist naar het hof om daar Degendrager te worden. Maar voordat ze zich goed en wel heeft kunnen aanmelden, wordt ze meteen in een onvriendelijke missie geworpen omdat de aanvoerder is verdwenen. Ze denkt er niet over om terug te gaan, want ze wil haar dromen waarmaken.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?