Test hier hoeveel jij van feitjes en weetjes houd!

In deze quiz staan allemaal vragen waar je antwoord op moet geven. Deze test zorgt ervoor dat je weet hoe erg jij van feitjes en weetjes houd! (De uitslag kan niet altijd heel goed kloppen hoor) Je mag niet spieken op het internet!

Mogelijke uitkomsten

Slimme WeetjesWeter (80 x uitgekomen)

Je bent helemaal gek op allerlei feitjes en nog behoorlijk slim ook! Als je even tijd hebt lees je zelfs de tekst op pakken hagelslag, zo nieuwsgierig ben je wel!

Middelmatige Lezer (23 x uitgekomen)

Mja, het is niet zo dat jij echt moet weten wat er op de pindakaaspot staat, maar dom ben je zeker niet! Je haalt goede cijfers, maar je gaat je al snel vervelen als iemand de tafel van 1245 op gaat noemen...

HetKanJeNietsSchelen (1 x uitgekomen)

Blegh, jij bent liever lui dan moe. Die stomme feitjes interesseren jou echt niks. Jij zit liever te gamen of te zwemmen in de zee ofzo.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • xUnicorntje

    SlimmeWeetjesWeter. Het was ook niet zo heel moeilijk

    9 jaar geleden
  • Thangurel

    Slimme weetjesweter. Wow dat past helemaal bij mij (inderdaad uit nieuwsgierigheid en omdat ik gewoon graag wil veel weten)

    9 jaar geleden
  • BastilleDan

    Slimme weetjes weter :P leuke quiz

    9 jaar geleden
  • Robind19

    Slimme

    Heb er 1gegokt

    9 jaar geleden
  • BajanCanadian

    Middelmatige lezer.

    Klopt, ik kan heel goed leren en weet best veel en alles, maar het boeit me eigenlijk niet zo veel. Ik vind dat er belangerijke dingen zijn in het leven, dan school en feitjes etc.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?