Welke warriorcat ben jij??

Ik hoop dat jullie deze quiz super leuk gaan vinden!! Veel succes en ik hoop dat je een leuke uitkomst krijgt!! (Y)(lol)(yeah)(yeah)(hoera)(dance)(Y)

Mogelijke uitkomsten

Blauwster (4 x uitgekomen)

Je bent een goede leider. Maar je geeft je laatste leven weg door vuurhart te beschermen.

Vuurhart (6 x uitgekomen)

Ooit was je nog een poesiepoes genaamd Rufus. Toen je op een dag grijsstreep ontmoette wist je waar je thuis hoorde. Uiteindelijk werd je de sterke en dappere krijger vuurhart. Grijsstreep is je beste vriend, in deel 2 krijgen jullie ruzie maar dat komt allemaal weer goed.

Zandstorm (2 x uitgekomen)

In het begin heb je een hekel aan vuurhart samen met je broer schorspels. Maar in deel 2 wordt je verliefd op vuurhart.

Grijsstreep (0 x uitgekomen)

Je bent de beste vriend van vuurhart als donkerstreep je beste vriend probeert te vermoorden bescherm je hem en vermoord donkerstreep.

Spikkelblad (1 x uitgekomen)

Je bent in het begin de medicijnkat van de donderclan, vuurhart is verliefd op je maar als de schaduwclan leider brokkelster samen met zijn krijgers de clan invallen wordt je vermoord door klauwkop. Daarna krijgt vuurhart dromen over je.

Tijgerklauw (2 x uitgekomen)

Je was de commandant van de donderclan maar toen vuurhart genoeg bewijs had dat jij roodstaart had vermoord heeft ervoor gezorgd dat je uit de clan bent gezet. Je werd uiteindelijk tijgerster leider van je nieuwe clan. Maar toen je vuurhart wilde vermoorden en niet loyaal was aan je clan was je na 1 klap van schruk al je 9 levens kwijt.

Roodstaart (1 x uitgekomen)

Je was de commandant van de donderclan maar tijgerklauw heeft je vermoord in hoop commandant te worden, en gaf eikenhart de schuld die hij vervolgens ook vermoorde.

Lichthart (0 x uitgekomen)

Door het litteken op je oog werd je eerst geengezicht genoemd maar uiteindelijk kreeg je de naam lichthart. Vervolgens werd je een sterke krijger.

Geeltand (0 x uitgekomen)

Je was eerst een gevangene van de donderclan uiteindelijk heb je besloten je na de dood van spikkelblad toch bij de clan te voegen. Bij de 2e aanval van brokkelster krab je hem blind en verliest hij een leven. Je wordt uiteindelijk vermoord door vuurhart die braamkit probeert de beschermen.

Braamklauw (0 x uitgekomen)

Je bent een zoon van tijgerklauw. En vuurhart vermoord geeltand door jou te beschermen.

Wolkkit (0 x uitgekomen)

Je bent het neefje van vuurhart. Je moeder Prinses gaf je aan vuurhart mee naar de donderclan. Daar werd je opgevoed door de lieve vlekneus.

Donkerstreep (3 x uitgekomen)

Je was altijd al een handlanger van tijgerklauw. Een een vijand van vuurhart en grijsstreep. Als je vuurhart probeert te vermoorden wordt je vermoord door zijn beste vriend grijsstreep

Ravenpoot (17 x uitgekomen)

Je was een leerling van tijgerklauw maar als je ziet dat tijgerklauw roodstaart vermoord wordt je bang voor hem. Samen met grijsstreep brengt vuurhart je naar rogge en daar lijd je een super luxe leven.

Eensnor (1 x uitgekomen)

Je bent een krijger van de windclan en goede vrienden met grijsstreep en vuurhart. Als je de donderclan om hulp vraagt en ze je komen helpen raakt vuurhart in een heftig gevecht met een rivierclan kat als hij tijgerklauw om hulp vraagt blijft de commandant alleen maar toe kijken en weet vuurhart genoeg om hem te verdenken van roodstaart's dood.

Brokkelster (3 x uitgekomen)

Je was ooit leider van de schaduwclan maar in deel 1 wordt je verslagen door de donderclan. Je wilt wraak nemen en komt terug, door die actie wordt je krijger klauwkop vermoord en je raakt blind door je eigen moeder.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Scara

    Zandstorm!! (mijn uitkomst werkt niet maar daar moet je niet op letten, het word bij mij niet goed bijgehouden.)

    9 jaar geleden
  • Vuurster01

    Sorry LolWutGirl die ben ik vergeten :s

    9 jaar geleden
  • Jamiezx

    Waar is schruk en de bloedclan D:

    9 jaar geleden
  • TheMockingjay

    Ravenpoot(H)

    9 jaar geleden
  • Vuurster01

    Blauwster!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?