Wat is jouw afdeling? [[Harry Potter]]

Ontdek waar de Sorteerhoed je in zal sorteren.

Mogelijke uitkomsten

Griffoendor (176 x uitgekomen)

Griffoendor (Engels: Gryffindor) , is één van de vier afdelingen op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. De andere drie zijn Zwadderich, Huffelpuf en Ravenklauw.

De afdeling staat bekend om zijn dapperheid, ridderlijkheid, durf en moed en is gesticht door Goderic Griffoendor. Het afdelingshoofd is professor Minerva Anderling. Harry Potter en zijn vrienden Hermelien Griffel en Ron Wemel behoren tot deze afdeling.

Huffelpuf (45 x uitgekomen)

Huffelpuf (Engels: Hufflepuff) , is één van de vier afdelingen op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus uit J.K. Rowlings zevendelige boekenserie Harry Potter. De andere drie afdelingen zijn Zwadderich, Griffoendor en Ravenklauw.

De afdeling staat bekend om zijn harde werkers, geduld en trouw en is gesticht door Helga Huffelpuf. Het afdelingshoofd is professor Pomona Stronk.

Ravenklauw (35 x uitgekomen)

Ravenklauw (Engels: Ravenclaw), is één van de vier afdelingen van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. De andere drie afdelingen zijn Zwadderich, Griffoendor en Huffelpuf.

De afdeling staat bekend om zijn wijsheid en intelligentie en is gesticht door Rowena Ravenklauw. Het afdelingshoofd is professor Filius Banning.

Zwadderich (29 x uitgekomen)

Zwadderich (Engels: Slytherin), is een van de vier afdelingen van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus uit J.K. Rowlings zevendelige boekenserie Harry Potter. De andere drie afdelingen zijn Griffoendor, Huffelpuf en Ravenklauw.

De afdeling staat bekend om zijn sluwheid en trots en is gesticht door Zalazar Zwadderich. Zwadderich heeft de meeste Duistere Tovenaars voortgebracht. Heer Voldemort heeft zelf ook bij Zwadderich gezeten. Het afdelingshoofd was professor Severus Sneep tot juni 1997. Vanaf dat moment werd Hildebrand Slakhoorn het afdelingshoofd. Ook staat Zwadderich (Slytherin) bekend om hun ambitie en sluwheid. Hun lievelingsleraar Professor (Severus) Sneep is het hoofd van Zweinstein.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Elsketjee

    Ravenklauw (H)

    9 jaar geleden
  • Harrypotter_11

    GRYFFINDOR!!! Yes, klopt!

    Misschien hoor ik bij Griffoendor
    Bekend om zijn dapperheid
    Ja, ridderlijkheid en durf en lef
    Dat is wat Griffoendor onderscheidt

    9 jaar geleden
  • PippinToek

    Ravenklauw :D zoals altijd

    9 jaar geleden
  • Drapplepotter

    Griffoendor yeah ❤

    9 jaar geleden
  • Melitia_x

    GRIFFOENDER<3<3<3

    I <3 HP

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?