Welke kleur past bij jou? (karakterquiz)

titel lijkt me duidelijk of niet ?
xx

Mogelijke uitkomsten

ROOD!!!!!!!! (943 x uitgekomen)

Rood is jouw innerlijke kleur. Je bent romantisch, onrustig, licht ontvlambaar en offert veel op. Rood is ook de kleur van bloed en oorlog, ruzie en pijn.
Is rood je kleur dan ben je meestal ambitieus en vastberaden. Ben je lusteloos dan doe je iets niet goed, misschien heb je verkeerde keuzes gemaakt?
Als je je vaker niet goed voelt of zelfs depri bent, moet je mmiss wat lichaamsbeweging nemen. Ga een slekker hardlopen, dat werkt echt!
Rood is ook de kleur van competitie, je moet en zal bij wat dan ook winnen of gelijk hebben (liefs beide;)) Rood is ook de kleur van succes, stel jezelf een paar doelen en probeer dat voor elkaar te krijgen. Het resultaat zal heel goed zijn!
Rood is een kleur die positieve mensen om zich heen nodig heeft, ga dus niet teveel met negatieve mensen om, daar word je alleen maar gestresst en depri van!

Jouw getallen zijn: 3, 6, 2 en 9
Jouw element is: aarde
Jouw zintuig is: reuk
Jouw geur is: ceder
Jouw edelstenen zijn: robijn, quatz en obsidiaan

ORANJE!!!! (342 x uitgekomen)

Als je kleur oranje is, ben je meestal een sociaal, zorgzaam en vriendelijk persoon. Ook ben je makkelijk in de omgang.
Ben je verward of gefrustreerd dan moet je proberen jezelf aan het werk te krijgen. Kijk om je heen of je iets nuttigs kunt doen. Als je iets hebt gedaan wat nuttig is, voel je je daarna meestal voldaan.
Je moet jezelf accepteren zoals je bent en plezier en voldoening halen uit de zorg voor anderen.
Als je jezelf overgevoelig vind, moet je dat omzetten naar voldoening, door je in te zetten voor anderen en aan je talenten te gaan werken.
Zodra die gevoelens dan verspreid zijn over meerdere gebieden en activiteiten, zul je je veel zekerder en tevredener voelen.

Jouw getallen zijn: 3 en 4
Jouw element is: water
Jouw zintuig is: smaak
Jouw geur is: gardenia
Jouw edelstenen zijn: koraal en agaat


GEEL!!! (1030 x uitgekomen)

Is je kleur geel, dan krijg je koppijn van dit stukje:P
Als je geel bent, kun je goed met anderen omgaan en kun je jezelf goed uitdrukken, meestal door iets creatiefs. Gele mensen zijn vaak schrijvers, zangers en kunstenaren. Met deze kleur zou je anderen moeten kunnen verwarmen door je charme, vrolijkheid en je talent om mensen te boeien. Is dit niet zo dan kun je het best proberen om jezelf richting anderen uit te drukken,. Waarschijnlijk voel je je opgesloten en kun je geen kant op. Je zou er goed aan doen om je stem te gebruiken. Je zou het beste een beroep kiezen waar je veel mensen om je heen hebt.
Onder je vrolijke uiterlijk kun je overgevoelig zijn. Probeer sterk te zijn en aanvallen van anderen af te slaan met je humor.
Je bent vaak moeilijk bij te houden door anderen dankzij je enthousiasme. Het kan ook zijn dat anderen je niet serieus nemen en je zien als een amateur, terwijl je het wel serieus meent, zeg het hen!!
je hebt een goed verstand en gebruikt dat goed maar soms heb je het gevoel dat je niet genoeg met het leven doet als je zou willen. Kies iets uit wat je leuk vind en probeer je daar in te verdiepen!!

Jouw getallen zijn: 3, 5, 6 en 7
Jouw element is: vuur
Jouw zintuig is: zien
Jouw geur is: gardenia
Jouw edelstenen zijn: amber, topaas en tijgeroog

GROEN!!!!! (447 x uitgekomen)

Als groen je kleur is, ben je zorgzaam en wil je het beste voor anderen. Je bent meelevend en wilt graag andere mensen helpen. Ook ben je stabiel, gewetensvol en verantwoordelijk. Je kunt de kleur van je auro versterken door naar mogelijkheden te zoeken om anderen te gaan helpen. Dit kan iets kleins zijn, zoals gewoon boodschappen doen of een bezoekje aan je oma ofzo. Het kan ook iets groots zijn zoals iets organiseren op school.
Misschien voel je je ook beperkt en gefrustreerd omdat je overal om je heen beperkingen ziet die je tegenhouden van wat je wilt. Misschien ben je wat te koppig, probeer wat luchtiger en ontspannen te worden. Denk bij jezelf dat iedereen beperkingen heeft en dat je gewoon moet doen wat binnen je bereik ligt.
Het kan ook nuttig zijn om iets te gaan doen met nieuwe uitdagingen en iets waarbij je op een bepaalde manier uit jezelf haalt, zo voel je je vast beter.
Ben je verveeld en heb je het gevoel dat elke dag hetzelfde is, zorg dan wat mer voor anderen en besteed meer aandacht aan vrienden en familie.
Je kunt lang doorwerken om je doelen te bereiken omdat je vastberaden bent en een groot doorzettingsvermogen hebt. Gebruik deze eigenschappen op een goede manier en doe er iets waardevols mee!!

Jouw getallen zijn: 4, 6 en 7
Jouw element is: lucht
Jouw zintuig is: voelen
Jouw geur is: lavendel/jasmijn
Jouw edelstenen zijn: emerald en rozekwarts

BLAUW!!! (1172 x uitgekomen)

Ben je blauw dan moet je avontuurlijk, enthousiast, creatief, fantasierijk en opmerkzaam zijn. je zou jezelf eeuwig jong moeten voelen, met overal waar je kijkt mogelijkheden. Je ontmoet graag mensen uit allerlei culturen.
Sommige blauwen kunnen zich maar moeilijk ontspannen en moeten leren de tijd te nemen om te ontspannen en zichzelf weer op te laden. Vindt je het moeilijk om te ontspannen, dan kun je emotioneel gestrest raken. Er zijn maar weinig mensen die hun blauwe aura-kleur negatief gebruiken.
Maar sommigen hebben de neiging om te veel hooi op hun vork te nemen. Ze verdelen hun energie dan over te veel verschillende dingen. Deze mensen moeten zich leren concentreren op een paar dingen tegelijk en die eerst afmaken voor ze aan iets nieuws beginnen.
Misschien ben je ongeduldig en rusteloos. Daardoor kan het moeilijk zijn een taak af te ronden en dan pas naar de volgende te gaan.
Als je het gevoel hebt dat je vorderingen moeilijk zijn te overzien of dat je te vaak weer met iets instemt, kijk dan eens terug op wat je allemaal hebt bereikt met alle prachtige talenten die je hebt gekregen. Als je je gaven wijs gebruikt, kun je enorme vooruitgang boeken op elk gebied dat jouw interesse heeft.

Jouw getallen zijn: 2, 4, 5, 7 en 8
Jouw element is: geluid
Jouw zintuig is: horen
Jouw geur is: -
Jouw edelstenstenen zijn: lapis lazuli, turquoise

WIT!!!!!! (177 x uitgekomen)

Met wit als aura-kleur bent je zuiver, individualistisch, creatief en heb je een sterke behoefte aan tijd voor jezelf om kennis en wijsheid te vergaren.
Wanneer je niet de positieve eigenschappen van je aura-kleur tot uitdrukking brengt, zal je aura vlekkerig lijken, alsof er bijna gaten in zitten. Zij zal ook smal en strak rond uw lichaam zitten.
Als je jezelf af en toe eenzaam voelt, is het aan jezelf om uit te gaan en vrienden te maken. Om vrienden te maken, moet je eerst zelf een vriend zijn. je hoeft je individualiteit niet op te geven om vrienden te hebben. je kunt je tijd verdelen om de nodige perioden van eenzaamheid en rust te behouden.
Een enkeling met een witte aura-kleur is egocentrisch en denkt alleen maar aan zijn eigen behoeften. Het is niet verwonderlijk dat deze mensen zich alleen en geïsoleerd voelen. Zij moeten leren anderen te helpen.
Misschien moet je jouw tijd constructief leren gebruiken. je houdt van nieuwe ideeën en verlangt naar tijd om ze uit te werken. Maak je leven eenvoudiger als je kunt, zodat je de benodigde tijd krijgt om deze ideeën te onderzoeken en uit te werken.

Jouw getallen zijn: 1 en 10
Jouw element is: kennis/informatie
Jouw zintuig is: het hoger bewustzijn
Jouw geur is: lotus
Jouw edelstenen zijn: amethist, opaal, diamant, maansteen

PAARS!!!! (57 x uitgekomen)

Mensen met een paarse aura-kleur zijn gevoelig, spiritueel en intuïtief. Ze hebben oog voor de behoeften van anderen en bemoedigen en koesteren anderen op een opvallende, stille manier. Hun sterke vertrouwen steunt hen in moeilijke tijden. Ze vertrouwen op zichzelf en vinden het vaak moeilijk anderen om hulp te vragen.
Als je de positieve eigenschappen van je paarse aura-kleur niet tot uitdrukking brengt, wordt je aura dof en gedempt, en gaat dicht om je lichaam zitten. Gelukkig kan de aura gemakkelijk in volle glorie worden hersteld.
Als je voelt dat anderen ongevoelig zijn voor jouw gevoelens, moet je proberen duidelijker te zijn.
Veel mensen met een paarse aura-kleur vinden het moeilijk om hun diepste gevoelens uit te drukken en houden zich in.
Een klein aantal mensen met een paarse aura-kleur is overdreven introvert en kan moeilijk met anderen omgaan. Als je jezelf hierdoor aangesproken voelt, moet je onthouden dat je veel te bieden hebt. je doet jezelf en anderen tekort wanneer je dingen voor jezelf houdt en niet communiceert.
Misschien vindt je het moeilijk om aansluiting te vinden bij anderen. je doet dingen liever alleen en wilt geen andere aanpak proberen. je unieke aanpak werkt goed voor jezelf, maar is misschien minder geschikt voor anderen. Houd rekening met de behoeften van anderen en probeer wat flexibeler te zijn.

Jouw getallen zijn: 5, 7 en 8
Jouw element is: lucht
Jouw zintuig is: het 6e, paranormaal begaafd
Jouw geur is: steranijs
Jouw edelstenen zijn: Lapis, saffier

Statistieken

Statistieken

Reageer (27)

  • moon_spybobcat

    Blauw. Klopt wel.

    7 jaar geleden
  • _Sinister_

    elke kleur past wel een beetje bij mij, geen kleur past er volledig bij:$

    9 jaar geleden
  • konyn

    ROOD, klopt totaal NIET

    9 jaar geleden
  • anubislover12

    Wit

    Ook een beetje paars

    9 jaar geleden
  • VitaHoran

    Paars wow het klopt gewoon byna helemaal

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?