Welk musical personage ben jij?

Iedereen kent tenminste een paar musicals. Maar wie ben jij?

Mogelijke uitkomsten

Glinda (11 x uitgekomen)

Je bent verwaand en arrogant, maar hebt wel een gouden hart. Je bent mooi... maar niet zo slim. Ach ja, waarom zou je ook slim moeten zijn? Je bent populair... maar hebt eigenlijk niet echt vrienden. Praat eens met dat nieuwe, rare meisje. Dat kan nog best wel eens goed uitpakken.

De kleine zeemeermin (8 x uitgekomen)

Talentvol, zorgzaam, en je houdt van liefde. Ja... je wilt alles opgeven om bij hem te zijn. Maar vertrouw je tante niet zomaar... ze zit niet voor niets verbannen onder de zee. Wees vrij in wat je doet, maar er zijn ook grenzen. Niet iedereen krijgt zijn happy end.

Fiona (2 x uitgekomen)

Een dame is netjes en beleefd... behalve als je Fiona heet. Ja, een echte dame ben je niet. Je wilt alles kunnen doen bij jouw man... daar horen scheten en boeren ook bij. Je mag je ook wel even laten gaan na zolang op hem te zitten wachten. Hij is niet de knapste... maar het is het innerlijk dat telt!

Elphaba (8 x uitgekomen)

Buitengesloten en gehaat door iedereen. Je wordt van alles genoemd: misbaksel, wangedrocht en boze heks. Je lijkt de slechterik van het sprookje... en dat alleen omdat je wat anders bent. Wees jezelf, uiteindelijk kiest een superknappe jongen jou toch boven je enige vriendin.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?