Wat voor attractie past bij jou?

In de kermis of bij een attractiepark heb je heel veel keuze. Voor sommige attracties zul je wel bang zijn.Om het uit te testen kan het zijn dat je weinig tijd of niet genoeg geld hebt. Dus in welke attractie MOET jij gaan? Test het bij deze quiz.

Mogelijke uitkomsten

Draaimolen. (8 x uitgekomen)

De draaimolen is de ideale attractie speciaal voor jou. Hij draait heel langzaam, een minuut of twee en dan is hij klaar. De draaimolen is niet zo wild en omdat jij daar niet van houdt is dit jouw uitkomst!

Achtbaan. (29 x uitgekomen)

Niets is te wild voor jou! Jij kan gemakkelijk in de achtbaan en ook die zal niet eng voor jou zijn. Dan wil je juist meer. Bij iedere kermis of attractiepark die je bezoekt, zoek je de achtbaan als eerst op. Jij kan zelfs een jaar lang in een karretje met eten en drinken in de achtbaan leven! Dit is echt jouw uitkomst!

Zweefmolen. (1 x uitgekomen)

Jij vindt de achtbaan wel leuk, maar je wilt een tikkeltje hoger gaan met durven. Zo durf jij in deze supercoole zweefmolen die je verschrikkelijk leuk gaat vinden en waarbij je al je geld zal verspillen. Daarna zou je snel naar je ouders rennen om weer te smeken voor geld, zodat je je weer lekker misselijk kan maken in deze zweefmolen. Dit is een uitkomst waar je echt in zal gaan.

Spookhuis. (15 x uitgekomen)

Jij houdt van griezelen dus je verslindt elke maand wel wat boeken. Dus heb je zeker wel eens een boek gelezen over een groepje kinderen die in een spookhuis gaan en daar heel veel verschrikkelijke dingen bewonderen. Ook hou jij van griezelfilms en lees je op sites lekkere enge verhalen. Nu moet je dat ook eens in het echt beleven, een spookhuis bezoeken. Go for it!

Schommels. (1 x uitgekomen)

Jij droomt ervan om in de lucht te zweven, een attractie die je een beetje laat zweven en een beetje laat denken dat je in die verschrikkelijke doorns valt. Of dat het water op je plenst terwijl je zweeft. Je wilt dus een attractie die aan deze eisen voldoet. En die is er. Op de kermis heb je schommeltjes die je dat laten beleven. Veel plezier als je erin gaat!

Botsauto's. (2 x uitgekomen)

BAM! Nou, daar is je rijbewijs alweer afgepakt. Je rijdt ook te wild! Je wilt de hele tijd botsen en je rijdt maar in het rond. Verkeersexamen niet gehaald? Jammer. In de botsauto's van de kermis kan je in het rond rijden én botsen! Daar hou jij van en dat mag! Je rijbewijs wordt ook niet afgepakt want je hebt die helemaal niet nodig! Veel plezier!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Dubaifreak

    Achtbaan! Maar ik hou ook van botsauto's!

    1 jaar geleden
  • Dubaifreak

    Achtbaan, 'kwistetwel!

    2 jaar geleden
  • PandaHeart

    supertoffequiz!

    7 jaar geleden
  • Mumbl2000

    Ik zelf ZWEEFMOLEN. Joehoe!

    1 decennium geleden
  • CandyFreak

    Draaimolen ihateachtbanen xD(zip) Leuke quiz (K)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?