Wie uit mijn Liam story ben jij.

Heather, Sanne, Sophie, Katie en Cindy zijn beste vriendinnen. Maar wie van hun ben jij eigenlijk? :)
Lees ook mijn story: Let you Feet Decide Your Destiny - Liam Payne

Mogelijke uitkomsten

Sanne Elena Simons (8 x uitgekomen)

Sanne is een lief, grappig en zelfverzekerd meisje. Ze is de beste vriendin van Heather en staat altijd voor haar vriendinnen klaar. Ze heeft een grote mond, maar een klein hartje. Ze is altijd in voor een geintje. Haar favoriete dansstijl is streetdance en ze heeft een crush op Louis Tomlinson

Sophie Melissa Blessings (5 x uitgekomen)

Sophie is een zelfverzekerd, grappig en leuk meisje. Ze is onwijs sarcastisch soms, maar ze is ook heel lief. Ze staat altijd voor iedereen klaar. Je moet alleen niet met haar lopen te fucken, want dat kan ze heel boos worden. Samen met Katie is ze een geweldig team. Haar favoriete dansstijl is hip-hop en ze heeft een stiekeme crush op Zayn Malik

Katie May Lewis (2 x uitgekomen)

Katie is een durfal. Ze heeft altijd wel iets te zeggen en is bijna nergens bang voor. Ze is totaal niet onzeker, en kan soms heel bitchie zijn. Toch heeft ze een hart van goud en staat ze altijd voor iedereen klaar. Ze is een geweldig duo met Sophie. Haar favoriete dansstijl is ballroom en haar crush is Harry Styles.

Cindy Alexa Mullen (5 x uitgekomen)

Cindy is het lieve meisje van de groep. Ze is best onzeker en zal niet snel mensen kwetsen. Qua karakter lijkt ze heel veel op Heather, en ze begrijpen elkaar ook heel goed. Ze kan heel goed luisteren, en oordeelt nooit. Haar favoriete dansstijl is klassiek ballet, en ze heeft een kleine grote crush op Niall Horan.

Heather Caroline Fowler (14 x uitgekomen)

Heather is lief, vrolijk en grappig. Ze is niet heel zelfverzekerd, maar als het moet staat ze wel haar mannetje. Sanne is haar beste vriendin, maar Cindy lijkt qua karakter heel veel op haar. Ze is een totale tegenpool van Katie, en soms hebben ze ook wel eens ruzie. Ze is bijna altijd vrolijk, en helpt mensen graag. Ze kan totaal niet tegen ruzie, en ze kan er ook helemaal gek van worden. Haar favoriete dansstijl is jazz en ze ziet Liam Payne wel zitten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • 1drocker

    Sanne klopt redelijk maar ik vind niall leuker

    9 jaar geleden
  • mewharry

    sanne hahah klopt alleen vind ik liam leuker en ik heet ook nog echt sanne hahha

    9 jaar geleden
  • xdopexshitx

    sanne uitleg klopt wel[face=][/face]

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?