Welk magisch wezen ben jij?

Een magisch toverland. Iedereen is van binnen een sprookjeswezen maar, welke? kom er achter

Mogelijke uitkomsten

Vampier (9 x uitgekomen)

Als je door de geheimen sprookjesdeur gaat kom je uit in het vampierenrijk. Je hoort hier thuis. Je hoektanden Groeien net als je vraag naar bloed. Je bent ineens super snel, super sterk en je kan vliegen.

Je bent een vampier

Weerwolven (10 x uitgekomen)

Als je door de sprookjesdeur gaat kom je uit in het weerwolvenbos. Je hele lichaam zit vol met haar als je kijkt naar de maan. Je handen worden poten en er komen nagels uit. Je bent snel, sterk en zit in een roedel.

Je hoort bij de weerwolg familie

Heks (12 x uitgekomen)

Als je door de sprookjesdeur gaat beland je in het Heksenhuis. Vol met toverboeken en rare ingrediënten. Jij weet er wel raad mee. Je trek snel je heksenoutfit aan en begint met heken.

Je bent een echte heks

zeemeermin (6 x uitgekomen)

Als je door de geheime poort naar sprookjesland gaat veranderen je benen in een staart. Je zwemt naar de onderwaterwereld van de zeemeerminnen. Je kan op deze plek jezelf zijn.

Je bent een perfecte zeemeermin

Elfje (7 x uitgekomen)

Als je de poort door gaat naar Sprookjesland kom je in de elfenvallei. Je krijgt vleugeltjes en krimpt. Je vliegt weg naar je nieuwe huis.

Je bent een geweldig elfje

Kabouter (2 x uitgekomen)

Je komt de poort door naar sprookjesland en word omringt door allemaal kabouters. je krimpt, krijgt een baard en een punt muts. je voelt je al snel thuis.

Je bent een kabouter

Draak (3 x uitgekomen)

Als je in sprookjesland aankomt krijg je een snuit, schubben en vleugels. Je kleurt groen als een draak. Je kan vuurspuwen en vliegen.

je bent een draak

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?