hoe sterk zijn jou zintuigen ontwikkeld?

Altijd al willen weten hoe sterk je zintuigen ontwikkeld zijn? Doe deze quiz(Y)

Mogelijke uitkomsten

Jij hebt super zintuigen. (21 x uitgekomen)

Jij ziet en hoort werkelijk alles. Soms lijkt het wel alsof je een beetje overgevoelig wordt van alle prikkels die je om je heen ervaart.
Geen paniek, er zijn er meer die dat hebben. Probeer je ervoor af te sluiten of zoek af en toe eens een prikkelloze ruimte waar je weer helemaal tot jezelf kunt komen.

Jouw zintuigen zijn goed ontwikkeld! (4 x uitgekomen)

Jij hoort veel en ziet veel. Je merkt best veel op en kan daar ook goed mee omgaan.
Je bent niet snel bang en als iemand je laat schrikken, schrik je niet zo hard of helemaal niet.
Geniet van alle prikkels om je heen en als het je teveel wordt...? Sluit je dan even op om de prikkeldruk iets te verminderen

Jouw zintuigen zijn niet zo goed tot gemiddeld ontwikkeld. (5 x uitgekomen)

Jouw zintuigen zijn gemiddeld ontwikkeld. Zoals die van de meeste mensen. Je schrikt nog best vaak als iemand je laat schrikken en je merkt echt niet alles op. Ook komen alle prikkels lang niet zo helder naar binnen en sla je sommige gegevens niet zo goed op. Het geeft niets. Geniet van de rust in je hoofd als je niet alle prikkels opmerkt en stel dat het je toch teveel wordt? Gewoon even wat rustiger aan doen!

Zintuigen?? Wat zijn dat? (0 x uitgekomen)

Jij hebt nou werkelijk nog nooit gehoord van zintuigen. ;) Grappig, want iedereen heeft ze. Jij merkt er alleen niet zo veel van. En als je het hebt over prikkels en prikkelgevoeligheid? Dan snap je ook niet wat daarmee bedoeld wordt. Bij jou komen de prikkels heel slecht binnen. Jouw huid is niet zo gevoelig en soms hoor je dingen niet of zie je dingen niet zo scherp. Best lastig als je informatie op moet slaan, maar geen paniek. Als je je goed concentreert op je omgeving zal ook jij veel informatie niet overslaan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?