wat is jou element?

Water
Aarde
Lucht
Vuur
Kom het te weten door je sterrenbeeld

Mogelijke uitkomsten

water (21 x uitgekomen)

Water:
Water staat voor de windrichting west. Het kan aangeduid worden door een kom met water erin. Planeten zijn: Maan en Neptunis. Het Seizoen is: herfst en het dagdeel is: de avond. Sterrenbeelden zijn: kreeft, Schorpioen, Vissen.

vuur (17 x uitgekomen)

Vuur:
Vuur staat voor windrichting zuiden. Het kan vertegenwoordigd worden door een kaars, brandende ketel of een kampvuur. Planeten: Zon, Jupiter en Mars. Het Seizoen is: zomer en dagdeel is: de middag. Sterrenbeelden zijn: Ram, Leeuw, Boogschutter.

lucht (17 x uitgekomen)

Lucht:
De windrichting voor lucht is het Oosten. Het kan vertegenwoordig worden met wierrook of een veer richting het oosten. Planeten zijn: Uranus en Mercurius. Seizoen is: Lente en het dagdeel is: de ochtend. Sterrenbeelden zijn: Tweelingen, Weegschaal, Waterman.

aarde (20 x uitgekomen)

Aarde:
Aarde staat voor de windrichting noord. Een schaaltje aarde of een steen moet binnen de magie ook altijd in de noordelijke richting staan. Planeten die voor element aarde staan zijn: Venus en Saturnus. Het seizoen is winter. Het dagdeel is nacht. Sterrenbeelden zijn: Stier, Maagd, Steenbok.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • GLaDOS

    aarde, maar het is wel grappig over lucht
    sterrenbeelden tweelingen, weegschaal en WATERMAN

    9 jaar geleden
  • AshtonLover

    Aarde :-)

    9 jaar geleden
  • Jamiezx

    Awesome!

    9 jaar geleden
  • yellowstarr

    De laaste 2 vragen leveren geen punten op

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?